Antena Meniu Search
x

Video Petrecere cu muzică din copilăria generaţiei Z, într-un club din Capitală. Evenimentul, organizat cu ajutorul unei aplicaţii online

Sute de tineri au trăit seara trecută momente de nostalgie, la o petrecere organizată în Capitală, cu muzică din copilăria generaţiei Z. Ineditul a fost dat de faptul că evenimentul este primul din România, organizat prin intermediul unei aplicaţii online pentru petreceri. 

de Redactia Observator

la 07.04.2023, 12:33

Vezi și

Petrecerea a avut loc într-un club din Centrul Vechi al Capitalei. Tinerii care au copilărit cu muzica din serialele şi desenele cunoscute în întreaga lume au avut ocazia să se distreze la prima petrecere din România cu această tematică. Totul a fost organizat prin intermediul unei aplicaţii online.

Dan Diaconu - fondator aplicaţie: Ne-am gândit la un concept care cumva te duce cu gândul la copilărie, la perioada liceului 

Imediat cum au fost puse la vânzare biletele, aplicaţia a ajuns în top 5 în Appstore, iar în doar 15 minute, a fost soldout. Muzica a fost cea care i-a unit pe cei 350 de tineri prezenţi la petrecere.

Ioana Giurgea - organizator: Avem muzica în sine, avem momente cu artificii, avem foarte mulţi influenceri care au venit, tiktokeri 

Andra Gogan - creator de conţinut: Mă bucur foarte tare că fac parte din lumea asta şi că astăzi pot să cânt alături de oameni care sunt pasionaţi de desenele şi serialele la care mă uitam şi eu când eram mică. 

Marian Gabriel - creator de conţinut: Mă bucur că evenimentul ăsta este unic în Bucureşti, ce vorbesc de Bucureşti, în România. Suntem primii care am făcut chestia asta şi mă bucur că fac parte din acest proiect, în calitate de invitat. 

Evenimentul va avea loc şi în alte oraşe iar preţul unui bilet este de 35 de lei.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Entertainment » Petrecere cu muzică din copilăria generaţiei Z, într-un club din Capitală. Evenimentul, organizat cu ajutorul unei aplicaţii online