Antena Meniu Search
x

Johnny Depp, război în instanță cu fosta soție, Amber Heard

Războiul dintre Johnny Depp şi Amber Heard a ajuns în faţa judecătorilor. Cei doi s-au confruntat pentru a doua zi în instanţă şi nu s-au sfiit să facă publice detalii jenante din viaţa lor de cuplu. Acuzat că şi-a agresat fosta soţie, actorul pozează în victimă şi a venit cu probe.

de Redactia Observator

la 09.07.2020, 00:02

Vezi și
  • Război între Johnny Depp și fosta parteneră, Amber Heard
  • Cei doi se acuză reciproc de episoade violente

În spatele cuplului perfect care făcea furori pe covorul roşu, scandalul era la ordinea zilei.

Episodul violent dintre Johnny Depp şi Amber Heard a făcut înconjurul lumii şi a ajuns pe masa judecătorilor de la Londra, acolo unde are loc procesul. Îmbrăcaţi elegant şi cu feţele acoperite de măşti, actorii abia şi-au făcut drum printre jurnalişti.

Cei doi au ajuns din nou în instanţă după ce actorul a dat în judecată publicaţia The Sun pentru defăimare. În 2018, jurnaliştii l-au descris pe Johnny Depp drept un soţ violent, lucru confirmat în instanţă fosta sa soţie. În faţa judecătorilor, a negat acuzaţiile, dar a recunoscut că de la vârsta de 11 ani şi până în prezent a consumat alcool şi majoritatea drogurilor cunoscute. Ambii actori ar fi fost protagoniştii scenlor violente.

Johnny Depp, actor: A aruncat cu sticlă de votcă în direcţia mea în timp ce stăteam rezemat la bar în această poziţie, iar prima sticlă a trecut razant pe lângă urechea mea, însă a doua care era mult mai mare şi pe care ea a aruncat-o de la o distanţă mai mică şi aceasta s-a spart în barul de care mă sprijineam iar vârful acestui deget - pe care eu acum îl numesc "Micul Richard" - a fost secţionat. Osul a fost complet spulberat.​

Scandalurile repetate au dus la ruptura cuplului, în 2017. Atunci, Johnny Depp a primit un ordin de restricţie faţă de fosta soţie şi a fost nevoit să îi plătească 7 milioane de dolari. Acum, vrea să îşi redobandească onoarea, dar şi averea. În procesul disputat la Londra, vedeta din Piraţii din Caraibe cere despăgubiri în valoare de 50 de milioane de dolari.

Amber Heard, actriţă: A aruncat cu telefonul cât de puternic a putut înspre faţa mea. Apoi el m-a prins de păr, mi-a luat o bucată de păr în mână şi mi-a spus: "Te-am lovit în ochi, te-am lovit în ochi! Lasă-mă să îţi văd ochiul. Lasă-mă să văd!"

Johnny Depp şi Amber Heard s-au cunoscut în 2009, pe platourile de filmare ale peliculei The Rum Diary. Atunci actorul era într-o relaţie cu Vanessa Paradis, alături de care are doi copii. După divorţul de Johnny Depp, Amber Heard a avut o relaţie cu fondatorul Space X, Elon Musk.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri Mondene » Johnny Depp, război în instanță cu fosta soție, Amber Heard