Antena Meniu Search
x

Rulota actorului Tom Hanks a fost vândută la preţul de £200.000

Rulota lui Tom Hanks a fost vândută la preţul de £200.000. Celebrul actor, cu peste 80 de filme lansate, a cumpărat-o acum 30 de ani şi o ducea pe platourile de filmare pentru a se putea relaxa.

de Antonia Roşu

la 08.07.2022, 17:55

Rulota a fost fabricată în Statele Unite ale Americii de către compania Airstream, fabricant de astfel de autovehicule din 1930 încoace. Actorul a cumpărat-o acum 30 de ani şi a vândut-o în urmă cu un an, la licitaţie, pentru suma de £200.000, scrie The Sun. Mai mult, Tom Hanks a personalizat rulota după propriile sale gusturi.

“Pe vremea mea, filmele se făceau într-un ritm mai lent”, a spus acesta. „Am petrecut prea mult timp în rulote urât decorate pe platourile de filmare, aşa că am decis să cumpăr una, exact cum îmi doream." Rulota dispune de o bucătărie complet echipată, şemineu şi o baie încăpătoare.

Nu este o rulotă oarecare

„Ai trăit degeaba dacă nu te-ai adăpostit într-o rulotă după ce furtuna ţi-a întrerupt filmare, undeva lângă Carolina”, a glumit Tom Hanks. „E comodă şi primitoare, iar toţi prietenii care m-au vizitat în ea au plecar hotărâţi că vor una.”

Pe lângă dotările ei şi istoria îndelungată pe care această rulotă o are în spate, actorul a lăsat pentru viitorul proprietar două autografe pe aerul condiţionat şi pe mobilierul din bucătărie.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Entertainment » Rulota actorului Tom Hanks a fost vândută la preţul de £200.000