Antena Meniu Search
x

Video "The Last of Us" cucereşte lumea. După succesul jocului video, urmează un serial difuzat de HBO: când va avea loc premiera

"The Last of Us", filmul inspirat după jocul video de groază cu acelaşi nume cucereşte lumea.

de Redactia Observator

la 30.01.2023, 16:05

Vezi și

Serialul care a debutat recent pe o platformă de straming este în acest moment cel mai bine cotat film pe site-ul de cinematografie, IMDB, cu un rating de 9.5 puncte din 10. Pelicula prezintă o lume postapocaliptică în care oamenii infectaţi de o ciupercă misterioasă se comportă ca zombi.

MIHA Acţiunea filmului are loc la 20 de ani după extincţia unei părţi considerabile din populaţie, când Joel, un contrabandist renumit, este însărcinat cu protecţia adolescentei Ellie. Cinefilii îi pot recunoaşte pe Pedro Pascal, cunoscut din serialul Mandalorian, în rolul lui Joel, şi pe Bella Ramsey, cunoscută din Game of Thrones, în rolul lui Ellie.

Primul sezon al serialul de nouă episoade „The Last of Us” va avea premiera pe HBO şi HBO Max pe 16 ianuarie

Acţiunea „The last of Us” se petrece la 20 de ani după ce civilizaţia modernă a fost distrusă. Joel, un supravieţuitor îndârjit, este angajat să o scoată ilegal pe Ellie, o fată de 14 ani, dintr-o zonă de carantină opresivă. Ceea ce începe ca o mică slujbă devine în curând o călătorie brutală şi sfâşietoare, deoarece amândoi trebuie să traverseze SUA şi să depindă unul de celălalt pentru a supravieţui.

Pe acelaşi subiect

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Din distribuţie fac parte: Pedro Pascal (Joe), Bella Ramsey (Ellie), Gabriel Luna (Tommy), Anna Torv (Tess), Nico Parker (Sarah), Murray Bartlett (Frank), Nick Offerman (Bill), Melanie Lynskey (Kathleen), Storm Reid (Riley), Merle Dandridge (Marlene), Jeffrey Pierce (Perry), Lamar Johnson (Henry), Keivonn Woodard (Sam), Graham Greene (Marlon) şi Elaine Miles (Florence). Ashley Johnson şi Troy Baker îşi vor face, de asemenea, apariţia în serial.

„The Last of Us”, bazat pe celebrul joc video cu acelaşi nume dezvoltat de Naughty Dog exclusiv pentru platformele PlayStation, a fost scris şi produs executiv de Craig Mazin şi Neil Druckmann.

Serialul este o co-producţie cu Sony Pictures Television, avându-i ca producători executivi pe Carolyn Strauss, Evan Wells, Asad Qizilbash, Carter Swan şi Rose Lam. Companii de producţie: PlayStation Productions, Word Games, The Mighty Mint şi Naughty Dog.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Entertainment » "The Last of Us" cucereşte lumea. După succesul jocului video, urmează un serial difuzat de HBO: când va avea loc premiera