Deplasare cu întârziere pentru naţionala Cehiei către Budapesta, din cauza declanşării accidentale a toboganului pentru evacuarea de urgenţă

De Redactia Observator.
Publicat: 26.06.2021, 18:44.
Actualizat: 26.06.2021, 18:55

Naţionala Cehiei a fost nevoită să îşi amâne deplasarea la Budapesta, pentru meciul de la Euro-2020 cu Olanda, deoarece toboganul pentru evacuarea de urgenţă a avionului s-a declanşat accidental, relatează presa internaţională, citată de news.ro.

Deplasare cu întârziere pentru naţionala Cehiei către Budapesta, din cauza declanşării accidentale a toboganului pentru evacuarea de urgenţă

Captura Twitter

Echipa era deja în avion şi gata de decolare în momentul declanşării topoganului. Fotbalistul Alex Kral a postat oe Instagram Stories şi pe Twitter imagini cu toboganul. Acesta fiind declanşat, uşa nu a mai putut fi închisă şi era exclus ca avionul să decoleze.

Kral a notat că a avut zboruri întârziate din tot felul de motive, inclusiv din cauza Covid, însă pentru prima dată i se întâmplă să se declanşeze accidental toboganul pentru evacuare. Toată echipa a fost nevoită să coboare din avion şi să plece cu alt aparat de zbor, mai târziu. Din cauza întârzierii semnificative, naţionala Cehiei nu se va putea antrena pe Puskas Arena.

Citește și:

“Naţionala Cehiei se va antrena la Praga, contrar planurilor originale, din cauza unor probleme tehnice la avion, şi se va deplasa la Budapesta mai târziu, către seară”, se arată pe contul oficial al reprezentativei.

În această vară, echipa Cehiei a făcut deplasările pentru meciuri cu un avion privat. Naţionala Cehiei va întâlni Olanda, duminică, de la ora 19.00, pe Puskas Arena din Budapesta, în optimile de finală ale Campionatului European.

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.