Antena Meniu Search
x

EURO 2020. Directorul lui Inter, reacţie dură după cazul Eriksen: "Să tacă din gură toţi idioţii care spun că a fost din cauza Covid sau a vaccinului"

Controversele în cazul lui Christian Eriksen continuă. Oficialii lui Inter se contrazic în declaraţii în încercarea de a explica ce s-a întâmplat sâmbătă seară la meciul cu Finlanda.

de Redactia Observator

la 13.06.2021, 14:57

EURO 2020. Directorul lui Inter, reacţie dură după cazul Eriksen: "Să tacă din gură toţi idioţii care spun că a fost din cauza Covid sau a vaccinului"
- Profimedia

Piero Volpi, medicul lui Inter, a declarat pentru Radio Sportiva că mijlocaşul danez s-ar fi vaccinat anti-Covid, în urmă cu 12 zile, cu Pfizer. Directorul echipei la care este legitimat Eriksen l-a contrazis pe şeful echipei medicale a lui Inter. Eriksen nu a avut Covid şi nici nu s-a vaccinat susţine Giusseppe Marrotta, potrivit Reuters.

"Eriksen nu a avut COVID și nu a fost vaccinat. Toți idioții care vorbesc că ceea ce i s-a întâmplat ar fi efectul vaccinului să închidă gura!", a spus directorul lui Inter.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

În minutul 42 al meciului dintre Danemarca şi Finlanda, de la EURO 2020, Christian Eriksen s-a prăbuşit pe teren, fără a fi lovit de vreun adversar sau de vreun obiect aruncat din tribune. Atât echipa medicală a naţionalei daneze, cât şi echipa medicală a stadionului Parken au intervenit imediat.

Eriksen a fost resuscitat pe teren aproximativ 18 minute. Atât manual, cât şi cu ajutorul defibrilatorului. În cele din urmă, medicii au reuşit să-l stabilizeze, iar vedeta naţionalei Danermacei a fost transportată la spital. Potrivit oficialilor lui Inter, Eriksen a transmis un mesaj pe grupul de Whatsapp al jucătorilor duminică dimineaţă şi a liniştit pe toată lumea spunând că situaţia este sub control.

Conform primelor investigaţii efectuate la spital, Eriksen a suferit un stop cardiac.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Euro 2020 » EURO 2020. Directorul lui Inter, reacţie dură după cazul Eriksen: "Să tacă din gură toţi idioţii care spun că a fost din cauza Covid sau a vaccinului"