Antena Meniu Search
x

Video EURO 2020. Numele lui Eriksen scandat de toți fanii prezenți pe stadionul Parken - VIDEO

Christian Eriksen a fost protagonistul unor momente dramatice la EURO 2020, după ce s-a prăbușit pe teren, în minutul 41 al partidei Danemarca - Finlanda, în grupa B a Campionatului European. Partida a fost suspendată temporar, iar în așteptarea unei rezoluții de la UEFA și a veștilor de la medici, fanii i-au scandat numele starului danez.

Cornel Preda
de Cornel Preda

la 12.06.2021, 22:50

Fanii de pe Parken au privit îngrijorați momentele în care Eriksen a fost resuscitat
Fanii de pe Parken au privit îngrijorați momentele în care Eriksen a fost resuscitat - GettyImages

Întreg stadionul a amuțit când Christian Eriksen s-a prăbușit fără niciun motiv la o fază banală a partidei dintre Danemarca și Finlanda. Au urmat clipe dramatice, în care medicii l-au resuscitat pe jucătorul danez, în timp ce coechipierii, adversarii și fanii din tribune au stat cu sufletul la gură.

Pe teren și-a făcut apariția și soția jucătorului, care a fost consolată de căpitanul danez Simon Kjaer și de portarul Kasper Schmeichel. 

Informații neconfirmate, publicate de The Guardian, spun că Eriksen sau unul dintre medicii care îl îngrijeau le-a arătat fanilor din tribune semnul „Ok”, în timp ce jucătorul era scos de pe teren și transportat la spital. Federația daneză de fotbal și UEFA au confirmat că Eriksen este în viață și că starea lui este stabilă.

Fanii finlandezi strigă ”Christian”, danezii răspund „Eriksen”

Pe acelaşi subiect

În timp ce așteptau alte vești despre Christian Eriksen, dar și de la UEFA cu privire la decizia de a continua sau suspenda partida dintre Finlanda și Danemarca, fanii prezenți pe stadionul Parken din Copenhaga i-au scandat numele lui Eriksen. Fanii finlandezi strigă ”Christian”, danezii răspund „Eriksen”

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

UEFA a confirmat în cele din urmă că partida din grupa B a fost amânată pentru o dată care va fi comunicată ulterior, cel mai probabil duminică.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Euro 2020 » EURO 2020. Numele lui Eriksen scandat de toți fanii prezenți pe stadionul Parken - VIDEO