Antena Meniu Search
x

Curs valutar

12 gloanţe au tras poliţiştii, urmărind în trafic un tânăr beat mort şi fără permis, care semăna teroare pe DN5

Polițiștii din Ilfov au reținut pentru 24 de ore, un bărbat, de 29 de ani, din municipiul București. Tânărul a fost prins după urmărire nebună în trafic, poliţiştii trăgând 12 focuri în direcţia sa, pentru a-l opri.

de Redactia Observator

la 27.09.2018 , 16:56

Polițiștii din Ilfov au reținut pentru 24 de ore, un bărbat, de 29 de ani, din municipiul București. 

Tânărul a fost prins după urmărire nebună în trafic, poliţiştii trăgând 12 focuri în direcţia sa, pentru a-l opri.

Oficialii informează că polițiștii din Popești Leordeni au fost sesizați prin apel 112, cu privire la faptul că pe strada Principală din satul Sintești, județul Ilfov, un șofer conduce haotic un autoturism.

Articolul continuă după reclamă

La scurt timp de la apel, polițiștii au depistat autoturismul în trafic, deplasându-se din direcția comunei Vidra către comuna Jilava.

Pe acelaşi subiect

Deoarece șoferul nu a oprit la semnalele polițiștilor, aceștia au pornit în urmărire.

Pe parcursul urmăririi, un polițist a tras patru focuri de avertisment în plan vertical și 8 focuri în direcția pneurilor, cu armamentul din dotare, reușind țintirea unei anvelope. Polițiștii din Ilfov au reușit să blocheze autoturismului urmărit pe Drumul Național 5 pe raza comunei Jilava șoferul provocând distrugeri asupra unei autospeciale de poliţie în încercarea sa de a evita sa fie prins.

Bărbatul a fost încătușat de polițiști, iar în urma cercetărilor efectuate a reieșit că acesta nu poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. În urma testării celui în cauză cu aparatul etilotest, a rezultat o alcoolemie de 1,10 mg/l alcool pur în aerul expirat, adică aproape dublu în sânge.

Polițiștii l-au reținut pentru 24 de ore , iar acesta urmează să fie prezentat Parchetului

de pe lângă Judecătoria Cornetu în cursul zilei de astăzi cu propunere de arestare preventivă.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Vă permiteţi să investiţi cel puţin 25 de lei pe zi?
Observator » Evenimente » 12 gloanţe au tras poliţiştii, urmărind în trafic un tânăr beat mort şi fără permis, care semăna teroare pe DN5