Antena Meniu Search
x

Video 21 de elevi de la un colegiu de prestigiu din Slatina au ajuns la spital cu toxiinfecţie alimentară. Reacţia directorului şcolii

21 de elevi de la cel mai mare colegiu din Slatina au ajuns la spital, cu simptome de toxiinfecţie alimentară. 14 dintre ei au rămas internaţi. Controversa este cu atât mai mare, cu cât o parte dintre copii au mâncat la cantina şcolii, alţii nu. 

Cristina Oprea
de Cristina Oprea

la 25.05.2022, 14:30

Vezi și

Copiii au început să se simtă rău încă de marţi după amiaza, iar până seara au ajuns la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean de Urgenţă Slatina. 

14 elevi, internaţi la Spitalul din Slatina 

Este vorba de 21 de elevi cu vârste între 6 şi 18 ani. Dintre aceştia, 14 au rămas internaţi. Cu toţii prezintă aceleaşi simptome specifice unei infecţii digestive: cefalee, vărsături, diaree sau dureri abdominale. 

Aşa că, prima ipoteză pe care au luat-o în calcul medicii, este aceea a unei toxiinfecţii alimentare, cu atât mai mult cu cât vorbim de elevii aceleiaşi şcoli. 

Pe acelaşi subiect

Nu toţi copiii ar fi mâncat la cantina şcolii

Totuşi, directorul unităţii şcolare este rezervat cu privire la acest diagnostic şi spune că nu toţi copiii au mâncat la cantina şcolii şi în plus, există şi elevi care au anunţat că nu pot să vină la şcoală încă de luni, din motive medicale. 

Atât medicii, care fac analize de laborator, cât şi inspectorii de la Direcţia de Sănătate Publică trebuie să ajungă acum la o concluzie finală. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » 21 de elevi de la un colegiu de prestigiu din Slatina au ajuns la spital cu toxiinfecţie alimentară. Reacţia directorului şcolii