Antena Meniu Search
x

22 de migranţi prinşi după ce au traversat ilegal Dunărea, din Serbia în România, cu o barcă gonflabilă

Poliţiştii români de frontieră au prins 22 de migranţi care au traversat ilegal Dunărea, din Serbia în România, cu o barcă gonflabilă.

Cristi Ioniţă
de Cristi Ioniţă

la 06.06.2021, 11:08

Migranţii s-au îngrămădit într-o barcă gonflabilă pentru a ajunge în România
Migranţii s-au îngrămădit într-o barcă gonflabilă pentru a ajunge în România - Poliţia de Frontieră
  • Migranţii intenţionau să ajungă într-un stat dezvoltat din vestul Europei.

Cei 22 de migranţi au fost prinşi când se aflau în zona pădurii Crivina, ei fiind prinşi în urma unei acţiuni puse la cale de poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Porţile de Fier II. Conform reprezentanţilor Poliţiei de Frontieră, incidentul s-a petrecut în cursul zilei de sâmbătă, iar cei 22 de migranţi nu aveau documente de identitate asupra lor şi nu îşi justificau prezenţa în zonă.

Migranţii au fost conduşi la sediul Sectorului Poliţiei de Frontieră Porţile de Fier II pentru efectuarea unui triaj epidemiologic şi pentru audieri. Ancheta a scos la iveală că este vorba despre un grup de 22 de migranţi, 10 adulţi şi 12 minori, proveniţi din Irak şi Afganistan. Migranţii au recunoscut că au traversat ilegal Dunărea, pentru a ajunge în România, scopul lor final fiind de a ajunge într-un stat dezvoltat din vestul Europei.

Un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Drobeta Turnu Severin a deschis dosar penal şi continuă ancheta pentru depistarea tuturor persoanelor implicate și pentru a stabili întreaga arie infracțională, la finalizare urmând a fi dispuse măsurile legale care se impun.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Evenimente » 22 de migranţi prinşi după ce au traversat ilegal Dunărea, din Serbia în România, cu o barcă gonflabilă