Antena Meniu Search
x
LIVE

Video 30 de maşini distruse şi patru vagoane avariate. Trei anchete separate după accidentul feroviar din Teleorman

La un pas de dezastru. Un tren plin cu călători a trecut pe roşu, a intrat într-un marfar şi l-a deraiat. 12 oameni au fost răniţi. Impactul a fost, iniţial, ascuns de CFR.

De Laurenţiu Rădulescu la 13.03.2023, 20:25
Vezi și

O anchetă îndelungată va avea loc în ceea ce priveşte accidentul feroviar de la Roşiorii de Vede. Câteva zeci de muncitori de la CFR încearcă şi la această oră să repună pe şine unul dintre cele patru vagone care au fost deraiate. În ultimele 10 ore au fost făcute foarte multe măsurători. Au fost făcute măsurători atât pe distanţele de frânare, cât şi pe modul în care ar fi reacţionat mecanicul trenului de pasageri.

Aproximativ 20-30 de autoturisme s-au răsturnat şi patru vagoane. Va fi o anchetă şi în ceea ce priveşte modul în care a acţionat mecanicul trenului marfar pentru că acesta urma să intre pe o linie secundară. Pe de altă parte, vorbim şi despre o anchetă penală a procurorilor pentru că a fost deschis un dosar penal IN REM.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Evenimente » 30 de maşini distruse şi patru vagoane avariate. Trei anchete separate după accidentul feroviar din Teleorman