Antena Meniu Search
x

Video 500.000 de lei, dispăruţi de sub saltea. Un bărbat din Iaşi a fost reţinut, după ce ar fi furat din locuinţa unei cunoştinţe

Un bărbat acuzat că ar fi furat 500.000 de lei din locuinţa unei cunoştinţe a fost reţinut la Iaşi, prejudiciul fiind recuperat parţial.

de Redactia Observator

la 23.06.2022, 11:34

Vezi și

''Poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale Iaşi, cu sprijinul luptătorilor Serviciului pentru Acţiuni Speciale Iaşi, au efectuat 5 percheziţii domiciliare într-un dosar penal întocmit sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt din locuinţă, faptă ce ar fi fost comisă în municipiul Iaşi. De asemenea, bărbatul bănuit de comiterea faptei a fost condus la sediul Poliţiei, pentru cercetări'', anunţă joi dimineaţă Poliţia.

Din investigaţii a rezultat faptul că acesta ar fi sustras peste 500.000 de lei din locuinţa unui bărbat pe care îl cunoştea. ''În baza probatoriului administrat în cauză, persoana bănuită de comiterea faptei a fost reţinută de poliţiştii Serviciului Investigaţii Criminale şi introdusă în Arestul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Iaşi'', precizează IGPR.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » 500.000 de lei, dispăruţi de sub saltea. Un bărbat din Iaşi a fost reţinut, după ce ar fi furat din locuinţa unei cunoştinţe