Antena Meniu Search
x

Curs valutar

8 puncte de trecere de la frontiera româno-ungară, deschise pentru navetişti

Ministrul ungar de Externe, Peter Szijjarto, a anunțat că nu mai puțin de 8 puncte de trecere a frontierei sunt în acest moment deschise pentru cei care fac naveta între Ungaria şi România.

de Veronica Micu

la 15.04.2020 , 15:15

8 puncte de trecere de la frontiera româno-ungară, deschise pentru navetişti - Hepta
  • Punctele de trecere au fost deschise pentru navetiști.
  • Sunt vizați cei care muncesc sau au terenuri de ambele părţi ale frontierei.

Ministrul ungar de Externe, Peter Szijjarto, a anunțat că nu mai puțin de 8 puncte de trecere a frontierei sunt în acest moment deschise pentru cei care fac naveta între Ungaria şi România.

Atât guvernul român, cât şi cel ungar au impus o serie de restricţii pentru traficul de pasageri pentru a încetini răspândirea noului tip de coronavirus, a transmis ministrul Peter Szijjarto pe contul său de Facebook. 

Însă aceste restricţii au complicat viaţa persoanelor care muncesc sau care au terenuri de ambele părţi ale frontierei, a precizat oficialul ungar.

Articolul continuă după reclamă

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Astfel, acordul încheiat anterior între guvernele român şi ungar pentru a ţine deschise doar trei puncte de frontieră pentru astfel de persoane a fost extins la opt puncte de trecere.

De la Paştele catolic, punctele de trecere Csengersima-Petea, Vallaj-Urziceni, Săcuieni-Letavertes, Artand-Borş, Mehkerek-Salonta, Gyula-Vârşand, Nagylak-Nadlac şi Kiszombor-Cenad sunt deschise pentru navetişti, a mai spus Szijjarto.

Veronica Micu Like

Absolventă a Şcolii Superioare de Jurnalism (SSJ). A început la "Gardianul", ca reporter de investigaţii, apoi s-a alăturat echipei "Jurnalul Naţional", unde a scris mai bine de 11 ani. A urmat site-ul miscareaderezistenta.

Întrebarea zilei
Credeţi că autoritățile fac suficient pentru a preveni violențele dintre clanurile interlope din Capitală?
Observator » Evenimente » 8 puncte de trecere de la frontiera româno-ungară, deschise pentru navetişti