Antena Meniu Search
x

Video 90 de persoane, între care 50 de copii, evacuate după ce un incendiu a izbucnit la Spitalul de Copii din Galaţi. De la ce a pornit focul

Aproximativ 90 de persoane, între care 50 de copii, au fost evacuate joi, 19 ianuarie, după ce un incendiu a izbucnit într-un laborator al Spitalului de Copii Galaţi. 

de Redactia Observator

la 19.01.2023, 17:49

Vezi și

ISU Galaţi intervine a intervenit joi, 19 ianuarie, după ce a fost semnalat un incendiu la Spitalul de Copii din Galaţi. Alarma a fost dată, după ce un neon a luat foc, acesta a căzut pe ciment, iar întreaga incintă a fost inundată cu fum. În acel moment a pornit instalaţia de detectare a incendiului.

Au fost evactuate aproximativ 90 de persoane, dintre care 50 de copii. Pompierii au aerisit zonele respective şi apoi au permis din nou accesul în unitatea medicală a persoanelor evacuate.

În 6 octombrie 2022, la acelaşi spital a izbucnit un incendiu în bucătărie, iar 85 de persoane, între care 41 de copii, s-au autoevacuat. Pompierii au intervenit şi atunci cu mai multe echipaje, iar intervenţia s-a finalizat fără a exista persoane care să aibă nevoie de ajutor medical.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Evenimente » 90 de persoane, între care 50 de copii, evacuate după ce un incendiu a izbucnit la Spitalul de Copii din Galaţi. De la ce a pornit focul