Antena Meniu Search
x

Tânărul care a călcat cu maşina oamenii la mall invocă pierderea memoriei, arestat preventiv 30 de zile

Marius Parfene, tânărul care a călcat oamenii la mall, în Brăila, într-un acces de furie, a primit mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile. Avocatul lui Marius Parfene a precizat că clientul său îşi aminteşte din ziua respectivă doar anumite momente, are pierderi de memorie.

Marius Parfenie şi-a pierdut memoria
Marius Parfenie, baiatul care a calcat oamenii cu masina la mall si-a pierdut memoria - Observator.tv

Marius Parfene, tânărul care a călcat oamenii la mall, în Brăila, într-un acces de furie, a primit mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Avocatul lui Marius Parfene a precizat că clientul său îşi aminteşte din ziua respectivă doar anumite momente, are pierderi de memorie şi îi pare rău pentru tot ce a făcut.

Marius Parfene are dosar penal pentru tentativă de omor calificat şi tâlhărie calificată.

Vasile, tatăl lui Marius Parfenie, tânărul şofer drogat care a călcat oamenii cu maşina în faţa mall-ului din Brăila, spune că cineva şi-a bătut joc de fiul său, punându-i ceva în băutură, în club.

Pe acelaşi subiect

Vasile Parfenie spune că băiatul său nu ar fi rănit o muscă şi că îi este recunoscător pentru ajutorul oferit familiei. Tânărul Marius Parfenie muncea de ani de zile în străinătate şi trimitea bani acasă pentru construcţia locuinţei.

Marius Parfenie a fost reţinut pentru 24 de ore după ce a accidentat zece persoane, printre care doi copii. Conducea o maşină furată de la un bărbat pe care l-a înjunghiat şi l-a abandonat pe marginea drumului.

A fugit apoi pe şoseaua de centură, unde a lovit alţi doi oameni. În cele din urmă, a ajuns în parcarea unui mall din Brăila, unde a lovit în plin 7 persoane. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

În vacanţa de vară, preferaţi să vă lăsaţi copilul cu rudele sau la grădiniţă?

Observator » Evenimente » Tânărul care a călcat cu maşina oamenii la mall invocă pierderea memoriei, arestat preventiv 30 de zile