Antena Meniu Search
x

Momente de PANICĂ în mall-ul în Constanţa! 200 de oameni au fost EVACUAŢI de urgenţă

200 de oameni care erau la film, dar şi angajaţii magazinelor, au fost evacuaţi după ce parterul clădirii a fost inundat de fum.

Vezi și

200 de oameni care erau la film, dar şi angajaţii magazinelor, au fost evacuaţi după ce parterul clădirii a fost inundat de fum. Incendiul a izbucnit la un magazin aflat la subsol. Un pompier a fost rănit în timpul intervenţiei.

Alarma de incendiu a pornit la zece şi un sfert când toate magazinele erau închise iar angajaţii erau înăuntru şi făceau inventarul. În schimb, cinematograful de la etaj avea sălile pline. Oamenii au ieşit panicaţi.

Incendiul a izbucnit într-un magazin de haine pentru copii aflat la subsol. Fumul a învăluit tot parterul imediat. Primii care au intervenit au fost pompierii din serviciul privat al centrului comercial.

Sorin Rache, reprezentantul mall-ului: "Nivelul minus 1, în aripa veche. De la un depozit al unui chiriaş. De acolo s-a extins, dar pe o rază destul de mică."

Anca Chiriţă, purtătorul de cuvânt al ISU Dobrogea: "În sala de cinematograf se aflau 200 de persoane care au fost evacuate ordonat. Nu s-au înregistrat victime, ci numai pagube materiale."

Singurul care a avut nevoie de ajutorul medicilor a fost un pompier, angajat al mall-ului. S-a tăiat la mână.

După o oră şi jumătate, incendiul a fost stins.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Evenimente » Momente de PANICĂ în mall-ul în Constanţa! 200 de oameni au fost EVACUAŢI de urgenţă