Antena Meniu Search
x

A fost prins bărbatul care a jefuit o casă de schimb valutar din Cluj. Individul a scăpat caseta cu bani și a lăsat indicii la locul jafului

Bărbatul care a jefuit o casă de schimb valutar din municipiul Cluj-Napoca, după ce a pulverizat spray lacrimogen spre angajată, a fost prins de poliţişti. Este vorba despre un individ de 35 de ani care a fost reținut cu propunerea de arestare preventivă.

Ana Maria Ghiarasim
de Ana Maria Ghiarasim

la 18.10.2021, 22:24

Autorul jafului de la o casă de schimb valutar din Cluj a fost prins de polițiști
Autorul jafului de la o casă de schimb valutar din Cluj a fost prins de polițiști

Poliţiştii clujeni, în colaborare cu cei din Bistriţa-Năsăud, au transmis, luni seară, l-au prins pe bărbatul care a jefuit duminică o casă de schimb valutar din Cluj-Napoca.

”În cursul acestei zile, polițiștii Serviciului de Investigații Criminale din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Cluj au depistat un bărbat, în vârstă de 35 de ani, bănuit în cazul infracțiunii de tâlhărie calificată, săvârșită la data de 17 octombrie a.c., într-o casă de schimb valutar din municipiul Cluj-Napoca. Acesta a fost reținut de polițiști pentru 24 de ore”, anunță IPJ Cluj.

În cauză sunt continuate cercetările, dosarul fiind instrumentat sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Cluj-Napoca.

Documentarea activității infracționale a fost realizată cu sprijinul polițiștilor din cadrul Poliției municipiului Cluj-Napoca, UTAI Cluj-Napoca, Serviciului pentru Acțiuni Speciale, Brigăzii de Operațiuni Speciale Cluj-Napoca și Serviciului de Investigații Criminale din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Bistrița-Năsăud.

Pe acelaşi subiect

Hoțul s-a panicat și a scăpat caseta cu bani

Polițiștii au stabilit că bunurile ar fi fost sustrase dupa utilizarea unui spray iritant-lacrimogen asupra angajatului societății. Apoi, individul a luat caseta cu bani, însă emoţionat şi panicat a scăpat-o de pământ, iar banii s-au împrăştiat pe jos. 

În momentul incidentului, horţul purta mască şi perucă. A fost lovit cu pumnul de un trecător, dar tot a reuşit să fugă. Oamenii legii spun că este o chestiune de ore până la prinderea sa, pentru că a lăsat indicii, cel mai probabil lucruri personale.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă afectează schimbările bruşte de temperatură?

Observator » Evenimente » A fost prins bărbatul care a jefuit o casă de schimb valutar din Cluj. Individul a scăpat caseta cu bani și a lăsat indicii la locul jafului