Antena Meniu Search
x

UPDATE! Afaceristul disparut din Arad ar fi fost ucis in bataie

A fost retinut un suspect in cazul omului de afaceri aradean Abel Apostol. Procurorii declara ca este vorba despre sotul partenerei de afaceri a acestuia, existand indicii ca barbatul ar fi fost ucis

Vezi și

UPDATE 11:30 Procurorii care investigheaza cazul sustin ca trupul barbatului ar fi fost ascuns intr-o padure. De asemenea, masina cu care a fost transportat acesta, a fost incendiata, informeaza Antena 3. Se pare ca Abel Apostol a fost ucis in bataie.

Procurorii Parchetului Tribunalului Arad au preluat ancheta in cazul disparitiei omului de afaceri Abel Apostol, desi initial cazul era in competenta procurorilor Parchetului Judecatoriei din Arad, anchetatorii obtinand probe care conduc catre ipoteza unei crime.

In urma audierii mai multor persoane, printre care si Alina Buleu, partenera de afaceri a lui Apostol, precum si sotul acesteia, Adrian Buleu, cel din urma a fost retinut pentru 24 de ore, devenind suspect principal in acest caz.

In cursul cercetarilor au fost descoperite pete de sange in restaurantul detinut de Abel Apostol si partenera sa de afaceri.

De asemenea, anchetatorii mai spun ca exista mai multe indicii si marturii privind un conflict izbucnit, in seara disparitiei, intre barbatul disparut si suspect.

Cautarea omului de afaceri a fost extinsa intr-o padure din localitatea aradeana Vladimirescu, aflata la cativa kilometri de municipiul Arad, existand suspiciunea ca acolo ar putea fi ascuns cadavrul barbatului.

Abel Apostol a fost dat disparut de catre familie si este cautat de vineri, 3 mai, acesta fiind ultima oara vazut pe 1 mai, in incinta bazei sportive pe care o detine.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » UPDATE! Afaceristul disparut din Arad ar fi fost ucis in bataie