Antena Meniu Search
x

Video A început imunizarea la Centrala Nucleară de la Cernavodă. Primii angajaţi au fost vaccinaţi

Primii angajaţi ai Centralei Nucleare de la Cernavodă au fost vaccinaţi ieri sub privirile ministrului Energiei, Virgil Daniel Popescu. Angajații centralei intră în categoria lucrătorilor din domenii cheie ale economiei și au fost programați în faza a doua a imunizării.

de Redactia Observator

la 26.01.2021, 08:50

Vezi și

La Spitalul Orăşenesc din Cernavodă a fost forfotă mare. Primii 42 de angajaţi ai Centralei Nucleare au fost imunizaţi.

Efectiv nu se simte nimic. Este un vaccin normal.

Am făcut-o pentru mine, pentru familia mea, pentru colegii mei şi îi invit şi pe ei să facă la fel, să o facă pentru noi toţi.

Angajații Centralei intră în categoria lucrătorilor din domenii esențiale ale economiei și au fost programați în faza a doua a imunizării.

Aceştia au primit şi o vizită surpiză din partea ministrului Energiei, care a venit să vadă circuitul de vaccinare, dar şi să-i susţină pe muncitori. 

Virgil Daniel Popescu - Ministrul Energiei: Motivul pentru care am venit aici este şi să dau acest semnal, să îi felicit pe cei de la Cernavodă şi să-i încurajez pe cei de la Cernavodă. Să nu uităm că anul trecut au fost în linia întâi, s-au autoizolat în centrală tocmai pentru ca sistemul energetic naţional să funcţioneze, să nu avem sincope.

Din cei 1400 de angajaţi ai Centralei Nucleare, aproximativ 1100 şi-au exprimat dorinţa de a se vaccina anti-COVID în această etapă.

Cele două unităţi de la Cernavodă asigură aproape 20% din producţia totală de electricitate a ţării.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Evenimente » A început imunizarea la Centrala Nucleară de la Cernavodă. Primii angajaţi au fost vaccinaţi