Antena Meniu Search
x

Video "A început să urle". Un copil de 8 ani din Braşov, la un pas de tragedie după ce gardul unui şantier a căzut peste el

Un băiat de opt ani a trăit scene de coșmar, după ce gardul unui șantier a căzut peste el. Șansa copilului a fost bicicleta cu care mergea și care l-a protejat. Totul s-a întâmplat într-una din cele mai aglomerate zone turistice din Brașov. 

de Redactia Observator

la 10.07.2022, 20:04

Vezi și

Centrul orașului Braşov, la doi pași de Piața Sfatului. Mii de turiști circulă zilnic, pe lângă o clădire de patrimoniu aflată în reabilitare. Aglomerat era și când băiatul de opt ani se plimba pe acolo cu bicicleta, însoțit de tatăl și fratele lui. 

Gabriel Lenghel, tată: Ca din senin, un gard care era aici, între timp a dispărut, a căzut pe băiatul meu cel mic. A început să urle bietul de sub gard. 

Ghidonul bicicletei a fost șansa băiatului. S-a ales cu răni uşoare.

Gabriel Lenghel, tată: El a căzut aici, sub ghidonul asta, deci mie îmi pare, practic, că asta l-a salvat, că nu ştiu ce se întâmpla dacă cădea aia toată direct pe el. Practic a făcut acel triunghi al vieţii cum se cheamă la cutremure. 

Pe acelaşi subiect

Claudiu Loghin, reporter: Gardul căzut avea o înălţime de aproximativ 2 metri şi jumătate, o lungime de aproximativ 15 de metri şi era fabricat din panouri fixate pe această schelă. A fost înlăturat imediat după incident, însă în imediata apropiere găsim un gard similar, făcut tot din panouri fixate pe schelă şi suntem în plin centrul turistic al Braşovului. 

La un pas de tragedie

Clădirea este monument de patrimoniu, iar beneficiarul lucrărilor de reabilitare este Primăria Brașov. 

Sorin Toarcea, purtător de cuvânt Primăria Brașov: De la predarea clădirii până la finalizarea lucrărilor şi semnarea procesului verbal este responsabilitatea în totalitate a firmei care gestionează lucrările. Să sperăm că nu vor mai avea, cel puţin în Braşov, o astfel de situaţie.

Reprezentanții antreprenorului general nu au putut fi contactați, pentru a comenta circumstanțele incidentului. Poliția și Parchetul au deschis un dosar de vătămare corporală din culpă. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » "A început să urle". Un copil de 8 ani din Braşov, la un pas de tragedie după ce gardul unui şantier a căzut peste el