Antena Meniu Search
x

Video "A intrat pur şi simplu peste noi". Şi-a ucis rivalul în dragoste şi s-a sinucis lângă casa fostei iubite. Nu a ţinut cont că înăuntru era chiar şi propriul său copil

Crimă înfiorătoare în Iaşi! Un bărbat şi-a omorât rivalul în dragoste, iar apoi şi-a pus capăt zilelor după ce mama copilului său nu ar mai fi vrut să se împace cu el. În timpul atacului, cel mic dormea în camera vecină. Victima a încercat să fugă, dar s-a prăbuşit în stradă după ce a fost lovită de mai multe ori cu un cuţit. Urmează informaţii cu un puternic impact emoţional. 

Clara Mihociu
de Clara Mihociu

la 28.02.2024, 19:34

Vezi și

Crima îngrozitoare a avut loc la 60 de kilometri de Iaşi, în Heleşteni. La ora 02.30 noaptea, bărbatul de 37 de ani, orbit de gelozie, a intrat în casa foştilor socrii. Orbit de furie, nu a ţinut cont că în casă doarme propriul copil.

Şi-a ucis rivalul în dragoste şi s-a sinucis

Clara Mihociu, reporter Observator: Tânăra se afla în acel moment în casă cu noul iubit, iar în altă cameră era şi copilul în vârstă de doar 2 ani. Fostul concubin a venit pregătit să-i atace. S-a năpustit în casă peste cei doi, l-a înjunghiat de mai multe ori pe celălalt bărbat, după care a fugit în spatele casei unde şi-a pus capăt zilelor. 

Fosta iubită a criminalului: Noi stăteam liniştiţi în casă. Eu în cameră mea cu băiatul, el în camerea lui, singur. A intrat pur şi simplu peste noi. Am auzit că a ţipat de două ori, am auzit nişte zdruncinături pe hol. 

Pe acelaşi subiect

Tânărul de 27 de ani a n-a avut nicio şansă. 

Pricop Elena, prim-procuror Parchetul de pe lângă Tribunalului Iași: Victima a reuşit să fugă din imobil în drumul public, iar, după ce a parcurs o distanţă de aproximativ o sută de metri, s-a prăbuşit lângă un gard, loc în care a decedat.

Mai mulţi vecini au ieşit îngroziţi în stradă, însă nu au mai putut face nimic pentru a-l salva.

Vecini-reporter: Pe la 02.00 am ieşit afară, atunci s-a auzit când a venit Salvarea. 

- Am văzut că resuscitau un bărbat, dar nu ştiam cine şi cum. Aici am dat cu aghiasmă.

-De ce?

- Ca să se ducă duhul cel rău. 

Criminalul şi-a premeditat fapta. 

Fosta iubită a criminalului: Îmi trimitea mesaje vocale şi mă ameninţa, dar nu l-am crezut în stare că poate să facă una ca asta.

Vecin: Eu cred că a fost pregătit deoarece a venit aşa înfuriat şi a făcut isprava asta. 

Bărbatul s-a cunoscut cu mama copilului său în urmă cu 7 ani, în Spania. S-au îndrăgostit, iar împreună au decis să-şi cumpere o casă în România. S-au întors în urmă cu jumătate de an. Povestea de dragoste s-a terminat, însă, la începutul anului, după un episod violent al bărbatului. Acesta nu s-ar fi resemnat în privinţa despărţirii.

Fosta iubită a criminalului: Era gelos pe nimicuri. Pur şi simplu, dacă dădeam „Bună ziua!“ sau vorbeam cu cineva, el era foarte gelos. 

Tot mai multe femei sunt victime ale violenţei domestice. Doar anul trecut, din 1600 de cazuri de violenţe în familie care au ajuns în atenţia poliţiştilor, jumătate au fost între soţi sau concubini. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 1 vot
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Evenimente » "A intrat pur şi simplu peste noi". Şi-a ucis rivalul în dragoste şi s-a sinucis lângă casa fostei iubite. Nu a ţinut cont că înăuntru era chiar şi propriul său copil