Antena Meniu Search
x

Curs valutar

A mers în vizită la o persoană şi a sfârşit muşcată de câinele proprietarului, un rottweiller. Caz revoltător în Gorj

O femeie în vârstă de 54 de ani, din comuna Runcu, a fost muşcată de un câine Rottweiller în timp ce se afla în locuinţa proprietarului animalului, poliţiştii gorjeni anunţând marţi că în acest caz a fost întocmit un dosar penal pe numele bărbatului.

de Redactia Observator

la 06.08.2024 , 11:14

- Shutterstock

Potrivit IPJ Gorj, luni, poliţişti din cadrul Poliţiei municipiului Târgu Jiu au fost sesizaţi prin apelul 112 de un bărbat de 55 de ani, din comuna Runcu, despre faptul că o femeie de 54 de ani, din aceeaşi localitate, în timp ce se afla la domiciliul apelantului, a fost muşcată de un câine Rottweiler aparţinând acestuia, provocându-i leziuni vizibile o mână.

"Persoana vătămată a solicitat un echipaj al ambulanţei, la faţa locului, fiind ulterior transportată la spital, pentru acordarea de îngrijiri medicale. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de neluarea măsurilor de către proprietarul câinelui pentru prevenirea atacului canin asupra unei persoane", au transmis reprezentanţii IPJ Gorj. 

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Vi se par prea stricte regulile impuse pentru uniforma elevilor?
Observator » Evenimente » A mers în vizită la o persoană şi a sfârşit muşcată de câinele proprietarului, un rottweiller. Caz revoltător în Gorj