Antena Meniu Search
x

A murit Alina, tânăra mamă din Oradea care a supravieţuit unui teribil accident, de Revelion. "Un înger cu suflet pur a plecat dintre noi ..."

Alina Fekete, tânăra mămică în vârstă de 32 de ani rănită grav în accidentul ce a avut loc în Oradea, în prima dimineață din 2018, a murit.

Alina Fekete, tânăra mămică în vârstă de 32 de ani rănită grav în accidentul ce a avut loc în Oradea, în prima dimineață din 2018, a murit.

Alina se afla în autoturismul marca Volkswagen Passat CC condus de polițistul de frontieră Silviu Dărăban, atunci când bărbatul a pierdut control volanului din cauza vitezei, într-un sens giratoriu din Oradea, iar mașina s-a răsturnat și s-a izbit violent de un stâlp.

În urma impactului violent, șoferul, angajat al Poliției de Frontieră, a murit pe loc, iar pasagera lui, Alina Fekete a suferit răni foarte grave (traumatism cranio cerebral sever, traumatism toracica abdominal, alte multiple răni) și a fost internată la secția de terapie intensivă a Spitalului Județean Oradea.

Pe acelaşi subiect

De atunci, tânăra s-a zbătut între viață și moarte, fiind mutată într-un spital din Cluj Napoca .

Potrivit bihon.ro, Alina s-a stins din viață joi după-amiază, în ciuda eforturilor depuse de medici și de comunitatea orădeană care a sprijinit-o să poată primi în continuare ajutor de specilitate.

Alina a lăsat în urmă o fetiță, o familie, prieteni și mulți oameni îndurerați.

Tânăra va fi înmormântată sâmbătă, 7 iulie, ora 13.00, la Capela Haşaş, din Cimitirul Municipal.

Lacrimi și durere pentru Alina Fekete

Orădenii au lăsat zeci de mesaje de condoleanţe pe pagina de Facebook a Alinei.

„Un înger cu suflet pur a plecat dintre noi la Domnul, însă va ramane mereu în gândurile și în sufletele noastre!! Nu te vom uita niciodată, Alina!!! Fie ca Dumnezeu să te așeze de-a dreapta lui pentru a putea veghea de sus asupra familiei și pentru a le da putere de a trece peste această durere. Dumnezeu să te odihnească în pace!!!”.

„Repede, mult prea repede ai plecat…nu te-am mai văzut de mult, dar îmi amintesc că erai toată un zmâbet cândva. Îmi doresc ca Divinitatea să te poarte în locuri mai bune, să dea putere familiei tale și să vegheze asupra fetiței tale cu care ar fi trebuit să mai împarți multe momente frumoase. Rămas bun și călătorie lină printre stele”.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » A murit Alina, tânăra mamă din Oradea care a supravieţuit unui teribil accident, de Revelion. "Un înger cu suflet pur a plecat dintre noi ..."