Antena Meniu Search
x

Foto A murit strivit sub propria mașină. Bărbatul de 43 de ani din Vaslui lucra sub autoturism când acesta a căzut peste el

Sfârșit tragic pentru un bărbat de 43 de ani din Iezerel, comuna vasluiană Ivănești. Omul a murit după ce a fost strivit de propriul său autoturism.

de Monica Palade

la 23.05.2023, 22:10

Încerca să repare ceva, dar nu și-a asigurat mașina foarte bine și aceasta a căzut peste el. Când salvatorii au sosit la fața locului, bărbatul, care avea mai multe leziuni în zona capului și coloanei cervicale, se afla în stop cardiorespirator. În ciuda manevrelor de resuscitare, inima i s-a oprit pentru totdeauna.

Ce spun salvatorii

Detașamentul de pompieri Vaslui și Punctul de Lucru Ivănești au intervenit cu o autospecială pentru descarcerare, o autospecială de stingere, o ambulanță SMURD tip C1 (terapie intensivă mobilă) și echipaje specializate, pentru descarcerarea, evaluarea și aplicarea măsurilor de resuscitare unei persoane rămasă încarcerată sub un autoturism, în localitatea Iezerel, comuna Ivănești.

La sosirea echipajelor de intervenție a fost găsit un bărbat în vârstă de 43 ani care prezenta leziuni multiple în zona capului și a coloanei cervicale, victima aflându-se în stop cardiorespirator.

Pe acelaşi subiect

Pompierii și paramedicii au efectuat masaj cardiac și au urmat toți pașii protocolului de resuscitare, însă după aproximativ 45 minute, medicul de pe ambulanța SMURD a fost nevoit să declare decesul.

Din primele informații, victima efectua reparații la un autoturism, iar din cauza asigurării necorespunzătoare, autovehiculul a căzut peste bărbat. Cercetările în acest caz sunt efectuate de autoritățile cu atribuții în acest sens.

Știre realizată cu ajutorul informațiilor furnizate de reporterul Observator Clara Mihociu. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » A murit strivit sub propria mașină. Bărbatul de 43 de ani din Vaslui lucra sub autoturism când acesta a căzut peste el