Antena Meniu Search
x

A murit Tiberiu, tânărul militar rănit grav la Urziceni. Tatăl băiatului, rămas văduv anul trecut, abia mai are putere să plângă

Tiberiu s-a stins din viaţă, după un groaznic accident rutier, care l-a ținut în comă aproape două săptămâni. Tânărul era militar, aşa cum şi-a dorit toată viaţa şi avea doar 20 de ani. Tatăl băiatului, rămas vaduv anul trecut, trebuie să fie tare acum pentru celălalt fiu al său, un băiat de 11 ani.

Tiberiu s-a stins din viaţă, după un groaznic accident rutier, care l-a ținut în comă aproape două săptămâni. Tânărul era militar, aşa cum şi-a dorit toată viaţa şi avea doar 20 de ani.

Tatăl băiatului, rămas vaduv anul trecut, trebuie să fie tare acum pentru celălalt fiu al său, un băiat de 11 ani.

Accidentul care i-a curmat viața lui Tiberiu s-a produs la mijlocul acestei luni, pe un drum al morții, în localitatea Urziceni. Scos în viață din mașina distrusă, tânărul a fost transportat de urgență la un spital din capitală, însă, la scurt timp, a intrat în comă.

Astăzi, vestea că băiatul a pierdut bătălia cu viața a căzut ca un trăsnet peste prieteni și apropiați.

Potrivit localnicilor, Tibi era un băiat cuminte, muncitor și respectuos, dar mai ales un prieten cum rar întâlnești. Întreaga comunitate din Pârscov este devastată de vestea morţii lui Tiberiu, toţi sperând că îşii va reveni.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Evenimente » A murit Tiberiu, tânărul militar rănit grav la Urziceni. Tatăl băiatului, rămas văduv anul trecut, abia mai are putere să plângă