Antena Meniu Search
x

Unul dintre frăţiorii loviţi de maşină, la Cămăraşu, în stare critică. Erau pe acostament, şoferul a intrat pe contrasens

Unul dintre băieţii loviţi de maşină, la Cămăraşu. Cei doi copii erau pe acostament, şoferul a intrat pe contrasens după ce a depăşit neregulamentar şi a acroşat un alt autoturism.

Cosmin Stăniloiu
de Cosmin Stăniloiu

la 03.02.2020, 11:39

Accident mortal
A murit unul dintre frăţiorii loviţi de maşină, la Cămăraşu. Erau pe acostament, şoferul a intrat pe contrasens - Facebook

UPDATE: Informaţiile publicate de BZC şi preluate de Observator TV nu sunt confirmate. Băieţelul de 8 ani şi 8 luni lovit de maşină la Cămăraşu, alături de fratele lui mai mare, este in stare grava, coma profunda, prognostic rezervat, sanse minime de supravietuire. 

---------------------------------------------------------------

Unul dintre băieţii loviţi de maşină, la Cămăraşu e în stare critică. Cei doi copii erau pe acostament, şoferul a intrat pe contrasens după ce a depăşit neregulamentar şi a acroşat un alt autoturism.

Continuă drama prin care trece familia ai cărei copii au fost victimele cumplitului accident rutier care a avut loc vineri, în localitatea clujeană Cămărașu.

Pe acelaşi subiect

Potrivit surselor BZC, unul dintre copilașii loviți în plin de către șoferul neatent și-a pierdut viața, în cursul serii de sâmbătă spre duminică, într-un spital. Este vorba despre cel mai mic dintre cei, doi, băiețelul în vârstă de 8 ani.

Doi copii au fost loviți grav de o mașină care efectua o depășire neregulametară în localitatea Cămărașu. Unul dintre cei doi copii a fost resuscitat cu succes de medici, în timp ce al doilea a fost transportat și el de urgență la UPU Cluj cu traumatisme grave.

"Un autoturism a depășit neregulamentar, după care a intrat  în impact cu autoturismul pe care intenționa să îl depășească. Primul conducător auto intenționa să intre într-o curte, moment în care autoturismul intrat în depășire a intrat în coliziune și ajunge pe sensul opus, lovind 2 copii care se aflau pe acostamentul neconsolidat. Conducătorul autovehiculului este un bărbat, de 55 de ani, din comuna Solovastru, județul Mureț- acesta se deplasa din direcția Reghin înspre Cluj-Napoca. Conducătorul autoutilitarei este un tânăr de 28 de ani din comuna Cămărașu; Ambele victime sunt din comuna Cămărașu, avand vârsta de 12, respectiv 8 ani.", a transmis IPJ Cluj.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Unul dintre frăţiorii loviţi de maşină, la Cămăraşu, în stare critică. Erau pe acostament, şoferul a intrat pe contrasens