Antena Meniu Search
x

Video "A pus mâna pe fundul meu". Profesorul de 62 de ani aflat în relaţie cu eleva sa ar avea mai multe victime la activ

Dragostea chiar are vârstă, mai ales atunci când vorbim despre o elevă şi un profesor. Este anchetă la Liceul Lucian Blaga din Capitală, după ce pe reţelele sociale s-a viralizat o filmare în care apar o fată de 18 ani şi profesorul ei de geografie, de 62 de ani. Colegii de şcoală spun că cei doi au o relaţie încă de când fata era minoră, dar profesorul luat în vizor a transmis că totul face parte dintr-o piesă de teatru. Dincolo de partea imorală a poveştii, intervine şi problema legală, aşa că poliţiştii au deschis dosar penal pentru act sexual cu un minor.

Bogdan Dinu
de Bogdan Dinu

la 11.04.2024, 17:55

Vezi și

Este filmarea de a care a pornit întreaga anchetă la Liceul Lucian Blaga din Bucureşti. Protagonişti sunt o elevă de 18 ani şi profesorul de geografie, un bărbat de 62 de ani. Colegii fetei ar fi ştiut de multă vreme de relaţia lor. Fata ar fi fost minoră când s-ar fi îndrăgostit de bărbatul cu 45 de ani mai mare. 

Mai multe victime la activ

Elev: Se ştie în toată şcoala, de când sunt eu aici, din clasa a9a, tot mai pune mâna pe fete, mai... şi nimeni n-a zis nimic. 

Cei doi s-ar afişa împreună şi la şcoală, şi pe reţelele de socializare, spun elevii. S-ar fi apropiat în toamna anului trecut, în timpul unei tabere. 

Pe acelaşi subiect

Elev: Eu personal n-am fost în nicio excursie de genul, dar am înţeles că se bea, se droga, se fuma. 

Fată-reporter: În excursii se bea şi nu-l interesa, când coboram toţi scările să ne strângem afară să jucăm mai multe jocuri. A pus mâna pe fundul meu 

- Proful de Geografie? Şi ce ţi-a zis?

- Nu a spus nimic, eram în dreptul scărilor şi mi-a zis: haide, să cobori. 

Elev: Este un pedofil, nu ar fi prima oară, nici ultima oară. Dacă o să mai fie angajat...

Elevă: Cu siguranţă o să facă la fel!

O piesă de teatru 

Profesorul neagă totul şi spune că, de fapt, filmarea în care apare alături de eleva lui ar fi o piesă de teatru. 

Profesor: Nu este adevărat. Nu este adevărat! Este o minciună sfruntată! Depun şi plângere penală împotriva respectivului. 

- Împotriva fetei sau împotriva cui?

- Nu, nu, nu. Păi nu am nicio treabă cu fata. Cel care a popularizat toată treaba asta. Aia e o piesă de teatru, ne jucam într-o piesă de teatru. Am explicat de nenumărate ori tuturor. 

Vestea relaţiei interzise a ajuns de la conducerea liceului, la Inspectoratul Şcolar şi la Poliţie. 

Elena Ştefan, purtător de cuvânt al Inspectoratului Şcolar Bucureşti: Ieri, 10 aprilie, la nivelul unităţii de învăţământ, au fost purtate discuţii cu părinţii elevei în cauză şi s-a demarat totodtă cercetarea în prealabil a presupuselor fapte. 

Bogdan Dinu, reporter Observator: În cele din urmă, imaginile au ajuns şi la poliţiştii Capitalei, care au deschis un dosar penal pentru act sexual cu un minor. Fac acum cercetări pentru a afla dacă fata a fost sau nu constrânsă de profesor. 

Potrivit codului de etică pentru învăţământul preuniversitar, relaţia sexuală cu un elev, abuzul sau hărţuirea sunt stricte interzise, indiferent de vârsta elevului. În acelaşi timp, conform noilor prevederi din legea violului, vârsta minimă la care un minor îşi poate da consimţământul pentru un act sexual cu un major a fost stabilită la 16 ani. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 5 voturi
Întrebarea zilei

Aţi găsit produse alterate printre cumpărăturile pentru 1 Mai?

Observator » Evenimente » "A pus mâna pe fundul meu". Profesorul de 62 de ani aflat în relaţie cu eleva sa ar avea mai multe victime la activ