Antena Meniu Search
x
LIVE

Video "A rupt gardul, ţeava și a nimerit în lac". Un șofer beat și fiul de 15 ani au zburat cu mașina de pe șosea direct în canal

Un şofer inconştient putea provoca o tragedie de proporţii. Bărbatul s-a urcat băut la volan şi l-a luat cu el şi pe băiatul său, de 15 ani. Inevitabilul s-a produs: individul a pierdut controlul volanului şi a ajuns cu maşina într-un canal cu apă aflat între localităţile Corbu şi Năvodari. Atât şoferul cât şi fiul său au reuşit să iasă din maşină, iar bărbatul băut a zbughit-o spre casă, cu gândul că va scăpa de întrebările poliţiştilor şi de etilotest. S-a întors după câteva ore la locul accidentului, ca şi cum nimic nu s-ar fi întâmplat.

De Andreea Filip la 23.03.2022, 08:34
Vezi și

Alarma a fost dată de un alt şofer, care a văzut maşina în canalul plin cu apă şi a sunat la 112.

Andreea Iliescu - IPJ Constanţa: În jurul orei 13:30, polițiști din cadrul Poliției orașului Năvodari au fost sesizați cu privire la faptul că, între localitățile Năvodari și Corbu, într-un canal, se află un autoturism. 

Scafandrii au căutat degeaba pe fundul lacului

Când au sosit la faţa locului, salvatorii nu au gasit pe nimeni în vehicul, aşa că o echipă de scafandri a pornit în căutarea posibilelor victime. După mai bine de două ore de căutări, la faţa locului a ajuns şi proprietarul maşinii. Le-a explicat poliţiştilor că a fost vorba doar despre un eveniment nefericit.

Pe acelaşi subiect

Mi-a explodat un cauciuc şi atât. 

V-a explodat un cauciuc?

Da, pe spate. 

Şi n-ai mai putut să controlezi, practic?

Da, da. 

Șoferul și fiul de 15 ani au plonjat cu mașina în canal

Andreea Filip - reporter Observator: Cel mai probabil şoferul avea viteză, în acea curbă a pierdut controlul volanului, a trecut printre stâlpii de electricitate şi a ajuns cu autoturismul în canal. 

Martor: A rupt gardul, a rupt ţeava aceea. Şi a nimerit în lac. 

Ştiţi ce e cu el?

Păi cică a făcut explozie. 

E bine, e acasă. 

E bine, n-au nimic.

În maşină se afla şi fiul bărbatului, în vârstă de 15 ani. Au reuşit să iasă la timp din maşină, iar apoi au plecat acasă, cel mai probabil de teama sancţiunilor. 

Oana Manoilă, purtător de cuvânt ISU Dobrogea: La locul solicitării nu au existat victime şi nu a mai fost nevoie de intervenţia echipajelor deoarece am fost informaţi că imediat după producerea evenimentului, ocupanţii autovehicului, un bărbat şi un copil, s-au autoevacuat, aflându-se în siguranţă.

Când s-a întors la locul accidentului, poliţiştii l-au testat pe bărbat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,35 mg/l alcool pur în aerul expirat. Şoferul inconştient a rămas fără permis de conducere și a primit o amendă de 1.305 lei.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Evenimente » "A rupt gardul, ţeava și a nimerit în lac". Un șofer beat și fiul de 15 ani au zburat cu mașina de pe șosea direct în canal