Antena Meniu Search
x

Video "A rupt și gardu', tot, i-a sărit motorul!". Șofer mort la intrare în Constanța, după ce a zburat cu BMW-ul peste sensul giratoriu

Accident cumplit, în această dimineață, la intrarea în Constanța. Un șofer în vârstă de 43 de ani și-a pierdut viața, după ce a pierdut controlul volanului, iar maşina pe care o conducea, un BMW, a zburat peste un sens giratoriu, a rupt gardul unei reprezentanțe auto, unde s-a izbit de un stâlp și s-a răsturnat de mai multe ori.

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 28.07.2022, 09:42

Vezi și

Nenorocirea s-a produs în sensul giratoriu de pe bulevardul IC Brătianu, la intrarea în Constanța. 

Accident mortal la intrarea în Constanța. Motorul mașinii a zburat după impact

În imaginile surprinse de martori, la scurt timp după producerea accidentului, se vede cum mașina a ricoșat din sensul giratoriu, a rupt gardul unei reprezentanțe auto, unde s-a izbit de un stâlp și s-a răsturnat de mai multe ori. În urma impactului violent, motorul BMW-ului s-a desprins de caroserie, iar șoferul a rămas încarcerat între resturile mașinii.

La fața locului au intervenit echipaje ale ISU Dobrogea, iar medicii s-au luptat mai bine de 40 de minute să-i salveze viaţa bărbatului, însă fara succes. 

Pe acelaşi subiect

"Pompierii militari au fost alertați de producerea unui accident rutier la ieșirea din Constanța spre Valu lui Traian (în dreptul reprezentanței Dacia). Au fost alocate o autospecială de stingere, doua SMURD (tip B și tip C) și o descarcerare. La fața locului, salvatorii au găsit autoturismul răsturnat, iar victima încarcerata. Aceasta a fost extrasă din mașină și s-au început manevrele de resuscitare, fără succes din păcate, victima prezentând leziuni incompatibile cu viața. Decesul a fost declarat de către echipajul SMURD C", au precizat reprezentanții ISU Dobrogea.

Șoferul nu avea permis de conducere

În urma cercetărilor, polițiștii au constatat că șoferul nu avea permis auto.

"Astăzi, în jurul orei 5.30, polițiștii rutieri au fost sesizați cu privire la producerea unui accident rutier, pe DN 3 în apropierea municipiului Constanța. Deplasați la fața locului, polițiștii au constatat faptul că un bărbat, de 40 de ani, a condus un autoturism și ar fi pierdut controlul volanului intrând în coliziune cu un stâlp de pe marginea drumului. În urma impactului a rezultat decesul, la fața locului, a conducătorului auto. Totodată, polițiștii au constatat faptul că bărbatul nu deținea permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule", au transmis reprezentanții IPJ Constanța.

În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală.

- Articol realizat cu ajutorul informațiilor și imaginilor obținute de reporterul Observator Andreea Filip -

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Evenimente » "A rupt și gardu', tot, i-a sărit motorul!". Șofer mort la intrare în Constanța, după ce a zburat cu BMW-ul peste sensul giratoriu