Antena Meniu Search
x

"A venit de sus şi a dat în ăsta care mergea drept". Cum a fost posibil accidentul dintre două autobuze, în Piteşti. Şoferii au ajuns la spital

Au fost momente de panică în centrul Piteştiului, după ce două autobuze s-au ciocnit într-o intersecţie. Atat parbrizul unuia dintre ele cat si geamurile s-au făcut zob. Din fericire, călătorii s-au ales doar cu o sperietură zdravănă. Cât despre şoferi, ambii au ajuns răniţi la spital.

de Redactia Observator

la 20.08.2023, 09:58

Vezi și

Florin Popa, purtător de cuvânt IPJ Argeş: Accidentul s-a petrecut la o intersecţie semaforizată din centrul oraşului, chiar în apropierea staţiei de autobuz de la Muzeul Judeţean. Se pare că şoferul unuia dintre ele ar fi rămas fără frâne, moment în care s-a izbit de celălalt, care avea în acel moment culoarea verde la semafor. Impactul a fost violent, iar unul dintre autobuze a ricoşat într-un stâlp. Celălalt însă, a fost grav avariat.

Martor: Am auzit o bubuitură puternică. Atât.

Reporter: Şi? V-aţi uitat?

Martor: Ne-am uitat. A venit autobuzul de sus şi a dat în ăsta care mergea drept.

La faţa locului au ajuns de urgenţă mai multe echipaje de salvare. Din fericire, cei şase călători din ambele autobuze au fost găsiţi teferi.

Un autobuz ar fi rămas fără frâne

Florin Popa, purtător de cuvânt IPJ Argeş: În urma coliziunii, cei doi conducători auto au suferit leziuni şi au fost transportaţi la spital pentru investigaţii medicale.

Culmea, autobuzul cu probleme, unul electric, avea doar câteva luni de funcționare. Poliţiştii au deschis o anchetă.

Florin Popa, purtător de cuvânt IPJ Argeş: Ambii conducători au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultând că nu au consumat alcool. În cauză a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă, iar verificările continuă.

De asemenea, oamenii legii spun că vor cere si o expertiză tehnică a autobuzului care va fi atasata dosarului penal.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Evenimente » "A venit de sus şi a dat în ăsta care mergea drept". Cum a fost posibil accidentul dintre două autobuze, în Piteşti. Şoferii au ajuns la spital