Antena Meniu Search
x

Academia de Poliţie dă de pământ cu Marian Godină! Reacţia NEAŞTEPTATĂ a celebrului poliţist

Scandal de proporţii la examenul de admitere pentru Academia de Poliţie, după ce la proba de Istorie, în barem era trecută ca fiind corectă o variantă greşită. Greşeala a fost recunoscută de instituţia de învăţământ, care a comunicat însă că nu se pune problema ca testul să fie reluat.  

Scandal de proporţii la examenul de admitere pentru Academia de Poliţie, după ce la proba de Istorie, în barem era trecută ca fiind corectă o variantă greşită. Greşeala a fost recunoscută de instituţia de învăţământ, care a comunicat însă că nu se pune problema ca testul să fie reluat.  

Totul s-a amplificat după ce poliţistul Marian Godină, care a susţinut şi el examenul, a reclamat greşeli la grilele de examen şi la baremele de corectare.

Deşi Godină spune că mai există şi alte grile de corectare cu răspunsuri eronate, reprezentanţii Academiei de Poliţie susţin că "au fost verificate şi testele la română şi cele la limbi străine (engleză, germană, franceză, rusă) şi nu a fost găsită nicio problemă până acum".

Citeşte şi: REACŢIA INCREDIBILĂ a Academiei de Poliţie, după scandalul testelor greşite la examenul de admitere: "O singură întrebare a avut răspunsul ..."

Pe acelaşi subiect

Radu Nicolae, purtător de cuvânt al Academiei de Poliţie, a declarat, în urma scandalului testelor greşite la examenul de admitere, că acestea au fost întocmite de profesori desemnaţi de Ministerul Educaţiei Naţionale.

"Nu se pune problema ca testul să fie reluat. O singură întrebare a avut răspunsul greşit în barem. 1 din 90 de intrebari. Iar întrebarea valorează doar 0,10 puncte din nota la probă. (...) Toate testele la istorie au fost recorectate azi-noapte şi până azi dimineneaţă pe baza noului barem. Mâine se afişează notele conform noului barem. (...) Cei mai mulţi candidaţi au primit 10 sutimi în plus pentru că au răspuns greşit la întrebare, dar pe barem răspunsul greşit figura drept corect", a spus Radu Nicolae.

Purtătorul de cuvânt al Academiei, despre Marian Godină: "Trebuia să fie cumpătat, nu trebuia să lovească în Academie pentru că sunt nevinovaţi. Au fost verificate şi testele la română şi cele la limbi străine (engleză, germană, franceză, rusă) şi nu a fost găsită nicio problemă până acum", a mai spus Radu Nicolae.

Citeşte şi: SCANDAL la Academia de Poliţie! Bareme de corectare şi TESTE GREŞITE la examenul de admitere

Candidat pentru a cincea oară la examenul de admitere la Academia de Poliţie, Marian Godină nu pare însă afectat de noul eşec. Imediat după examen, poliţistul a plecat în vacanţă.

"După examen am plecat direct în concediu cu logodnica mea. Se presupunea a fi un concediu de relaxare și de sărbătorire, dar nu a fost să fie, așa că eram destul de posomorât și nu aveam chef de vorbă.

La un moment dat, iubita mea îmi spune că trebuie să facem dreapta, deși ea îmi indica cu mâna spre stânga. I-am zis pe un ton morocănos că poate vrea să spună stânga. S-a uitat la mine și, râzând copios, mi-a dat replica, vădită aluzie la examenul pe care abia îl distrusesem

-Bine că ești tu deștept!

Și uite așa a reușit să mă facă să râd și să uit de toata supărarea. De asta o iubesc", a scris celebrul poliţist.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Academia de Poliţie dă de pământ cu Marian Godină! Reacţia NEAŞTEPTATĂ a celebrului poliţist