Antena Meniu Search
x

Copil şi mamă spulberaţi cu maşina de un adolescent de 15 ani, în Alexandria (Video)

O cameră de supraveghere a surprins momentul accidentului din Alexandria, provocat de un adolescent de 15 ani. Tânărul, aflat la volanul unei maşini, a lovit o mamă şi un copil, într-o parcare din zona Pădurea Vedea.

Cristian Toteştean
de Cristian Toteştean

la 12.07.2020, 23:23

O cameră video a filmat acciidentul din Alexandria, provocat de un adolescent de 15 ani Vezi și
  • Martorii spun că adolescentul ar fi luat cheile de la maşina tatălui.
  • Copilul şi mama nu sunt în pericol.

Înregistrarea video o arată pe mamă alături de un bărbat şi de băieţelul de 2 ani, care este pe trotinetă.

O maşină cu volan pe dreapta, scăpată de sub control, loveşte mama şi copilul, apoi izbeşte două maşini din parcare. Cu mare noroc, bărbatul care însoţea femeia şi băieţelul scapă nevătămat.

Din maşină coboară doi tineri, care se îndepărtează de locul accidentului. Şoferul are 15 ani. Potrivit martorilor, adolescentul ar fi venit la iarbă verde cu familia, dar ar fi luat cheia maşinii tatălui său şi a ieşit cu automobilul. Într-un viraj, nu a mai stăpânit maşina şi a provocat accidentul.

Ce s-a întâmplat

Poliţiştii au transmis un comunicat în care au explicat cum s-au derulat evenimentele.

"La data de 12.07.2020, în jurul orei 19:30, polițiștii au fost sesizați cu privire la producerea unui accident rutier pe platoul din pădurea Vedea. Din primele cercetări polițiștii au stabilit că, în timp ce un minor în vârstă de 15 ani din mun. Alexandria conducea autoturismul aparținând tatălui său, pe care l-a sustras fără știrea acestuia, pe aleea de acces către pădurea Vedea, din cauza unei explozii a pneului stâga față, ar fi pierdut controlul asupra direcției de deplasare, a pătruns pe contrasens și a accidentat doi pietoni, o femeie în vârstă de 32 de ani și copilul acesteia, în vârstă de doi ani, ambii din mun. Alexandria, care se deplasau în imediata apropiere a autovehiculelor parcate în locuri special amenajate", au precizat poliţiştii.

Adolescentul a încercat să fugă de la locul accidentului dar a fost prins. Anchetatorii au deschis un dosar penal, iar cercetările vizează mai multe infracţiuni: vătămare corporală din culpă, părăsirea locului accidentului fără încuviințarea poliției, conducere fără permis și furt în scop de folosință.

Cei de la IPJ au precizat că tânărul nu consumase băuturi alcoolice.

Mama şi băieţelul au fost transportaţi la spital şi au primit îngrijiri medicale. Amândoi sunt în afara oricărui pericol, au transmis surse medicale.

- Acest articol a fost realizat cu informaţiile furnizate de corespondentul Observator în Teleorman, Paul Nanian.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Evenimente » Copil şi mamă spulberaţi cu maşina de un adolescent de 15 ani, în Alexandria (Video)