Antena Meniu Search
x

Accident teribil la Arad! O basculantă a spulberat un autobuz. Un călător a rămas fără picioare

Patru persoane au fost rănite, joi după-amiază, după ce un autobuz cu pasageri s-a ciocnit cu un camion, pe un drum judeţean din Arad. Elicopterul SMURD şi mai multe ambulanţe au fost trimise la locul accidentului.

Grav accident rutier, între un autobuz cu pasagei şi un autocamion, pe un drum judeţean din Arad. Patru persoane au fost rănite, dintre care una ar avea picioarele amputate. Elicopterul SMURD şi mai multe ambulanţe au fost trimise la locul accidentului.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Arad, accidentul a avut loc în jurul orei 16.30, pe DJ 682, în zona localităţii Satu Mare, comuna Secusigiu.

Un autobuz cu pasageri a intrat în coliziune cu un camion cu basculantă, iar în urma accidentului au fost rănite patru persoane - trei pasageri din autobuz şi şoferul camionului.

Una dintre victime, potrivit primelor informaţii ar avea picioarele amputate, este în stare foarte gravă şi a fost preluată de elicopterul SMURD.

”Sunt patru victime, din care două încarcerate. Au fost trimise la faţa locului elicopterul SMURD, două autospeciale de descarcerare, o unitate SMURD, două ambulanţe, o autospecială de stingere cu modul descarcerare, doi ofiţeri şi zece subofiţeri”, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Arad, George Pleşca.

În autobuz se aflau şase pasageri şi şoferul.

Sursă: News.ro

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Evenimente » Accident teribil la Arad! O basculantă a spulberat un autobuz. Un călător a rămas fără picioare