Antena Meniu Search
x

Accident bizar pe un câmp din Vrancea. O șoferiță a murit strivită sub roți, după ce a sărit din mașină pe un drum în rampă

O șoferiță în vârstă de 27 de ani a avut parte de un sfârșit înfiorător, strivită de propria mașină. Tragedia s-a produs în localitatea Sihlea din județul Vrancea, pe un drum care trece prin albia unui râu. 

de Redactia Observator

la 06.06.2022, 14:10

Accident bizar pe un câmp din Vrancea. O șoferiță a murit strivită sub roți, după ce a sărit din mașină pe un drum în rampă - Arhiva / imagine ilustrativă

Tânăra de 27 de ani se afla la volanul mașinii sale și circula pe un drum în câmp și în rampă când motorul s-a oprit. Fata s-a speriat și a sărit din autoturism, fiind prinsă sub roți.

Din păcate, șoferița nu a mai putut fi salvată. A fost preluată de o ambulanță, însă medicii au fost nevoiți să declare decesul.

Ce spune Poliția Vrancea

"La data de 05 iunie a.c, ora 20.10, polițiștii Serviciului Rutier au intervenit la un eveniment rutier produs pe un drum neclasificat, adiacent DJ 202 E, drum care ocolește podul de peste pârâul Slimnic, prin albia acestuia, din localiatea Sihlea, din direcția Sihlea către Voetin.

Pe acelaşi subiect

Din primele cercetări efectuate a reieșit faptul că, în timp ce o femeie de 27 de ani, din comuna Sihlea, conducea un autoturism pe o porțiune în rampă, motorul acestuia s-ar fi oprit, conducătoarea s-ar fi panicat și ar fi a sărit din autovehicul, fiind prinsă sub acesta.

În urma evenimentului, femeia a suferit leziuni, a fost preluată de ambulanță însă, din nefericire, ulterior aceasta a decedat", au transmis reprezentanții IPJ Vrancea.

Polițiștii vrânceni continuă cercetările îîn acest caz, fiind întocmit un dosar penal întocmit pentru ucidere din culpă.

- Articol realizat cu ajutorul informațiilor obținute de reporterul Observator Adrian Obreja -

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Accident bizar pe un câmp din Vrancea. O șoferiță a murit strivită sub roți, după ce a sărit din mașină pe un drum în rampă