Antena Meniu Search
x

Video Momente dramatice după moartea cumplită a lui Dragoș, un motociclist din Ploiești. Șoferiță în stare de șoc: "N-am putut să evit!"

Sfârşit teribil pentru un motociclist de 32 de ani din Ploieşti. Tânărul circula cu viteză, a încercat să depăşească o maşină dar a intrat în separatoarele de drum. Impactul a fost atât de violent, încât bărbatul a fost aruncat de pe motor şi proiectat sub o maşină care circula din sens opus. Întreaga tragedie a fost surprinsă de o cameră. Atenţie, urmează imagini şi informaţii care vă pot afecta emoţional. 

de Redactia Observator

la 05.06.2022, 20:36

Vezi și

Accidentul, surprins de camera de pe casca unui alt motociclist, s-a petrecut în Ploieşti, aproape de spitalul Judeţean. În imagini se vede cum Dragoş circulă cu viteză şi încearcă să depăşească prin stânga. La un moment dat, ajunge în dreptul unor separatoare de sens pe care nu le mai poate evita. Impactul este teribil. Tânărul este azvârlit în aer câţiva metri şi cade sub o maşină care venea regulamentar din direcţia opusă. 

Martor: Aoleu, vai! Vai de capul meu!

Se scurg clipe dramatice pe şosea, după accident

Şoferiţa coboară şocată din maşină. Tremură şi abia îşi găseşte cuvintele.

Pe acelaşi subiect

Șoferiţă: A venit peste mine! Eu n-am putut să evit! Haideţi repede că moare!

Pentru Dragoş, e prea târziu. N-a avut nicio şansă. Trupul îi este frânt şi moare pe loc. 

N-aveţi nicio vină!

A venit peste mine!

Sunaţi repede la poliţie!

Aoleu! 

Staţi liniştită!

Calmaţi-vă! Nu e vina dumneavoastră! El a intrat pe contrasens!

Dragoş era un împătimit al motoarelor

La sfârşitul lunii trecute se lăuda cu noua achiziţie. Aceeaşi care i-a adus sfârşitul. Un motor nou, de aproape 10.000 de euro. Prietenii tânărului susţin însă că era un şofer prudent şi încearcă să găsească explicaţii pentru sfârşitul cumplit.

Robert, prietenul lui Dragoș: Suntem în stare de şoc. Era o persoană pasionată. Motocicleta era nouă Nu îl cunoaştem ca fiind o persoană vitezomană. Am înţeles că ar fi fost o problemă pe carosabil, ceva ulei, astfel încât a alunecat cu motoreta.

Specialiştii spun că, uneori chiar şi cei mai experimentaţi şoferi greşesc

Puiu Vasilescu, fondator Ride&Ride: Sunt situaţii în care uităm că strada nu este un circuit. Acele două secunde de neatenţie sunt cele fatale.

Cosmin Dîm, motociclist Chiajna Riders: Trebuie să conştientizăm că în momentul în care ne aflăm pe moto trebuie să fim mai atenţi. Timpii de reacţie sunt mult mai mici, iar mijloacele de protecţie devin zadarnice. 

A fost de altfel un weekend negru pentru şoferii pe două roţi toată ţara. Trei motocilcişti şi-au pierdut viaţa în accidente cumplite. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Evenimente » Momente dramatice după moartea cumplită a lui Dragoș, un motociclist din Ploiești. Șoferiță în stare de șoc: "N-am putut să evit!"