Antena Meniu Search
x

Impact devastator în accidentul de la Braşov. Doi tineri au fost aruncaţi prin geamurile maşinii şi au murit pe loc (Video)

Trei oameni au murit în urma accidentului rutier produs pe DN1, pe sensul de mers dinspre Sibiu, către Braşov.

Impact devastator în accidentul de la Braşov. Doi tineri au fost aruncaţi prin geamurile maşinii şi au murit pe loc
Impact devastator în accidentul de la Braşov. Doi tineri au fost aruncaţi prin geamurile maşinii şi au murit pe loc - Sursă: Observator

Trei oameni au murit în urma accidentului rutier produs pe DN1, pe sensul de mers dinspre Sibiu, către Braşov, unde un şofer a pătruns pe contrasens. Două maşini au fost implicate în coliziune, iar impactul a fost atât de puternic, încât pasagerii de pe bancheta din spate a unuia dintre autovehicule au fost proiectaţi în afara maşinii şi au murit pe loc.

Victimele sunt un bărbat de 35 de ani, o femeie de aproximativ 30 de ani şi şoferul maşinii în care se aflau aceştia- un bărbat de aproximativ 60 de ani. La momentul impactului extrem de puternic, cei doi pasageri de pe bancheta din spate a maşinii au fost aruncaţi pe geam.

Pasagera din dreapta şoferului care a pătruns pe contrasens este grav rănită. 

În cealaltă maşină implicată în accident se aflau un bărbat şi o femeie, ambii în jurul vârstei de 20 de ani, care au suferit răni uşoare.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

La fața locului au fost trimise și un echipaj de descarcerare, trei echipaje SMURD, unul de stins incendii cu apă și spumă și unul din cadrul Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență Codlea.

Traficul în zonă este complet blocat, iar poliţiştii recomanda ca variantă alternativă drumul comunal Dumbrăviţa.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Impact devastator în accidentul de la Braşov. Doi tineri au fost aruncaţi prin geamurile maşinii şi au murit pe loc (Video)