Antena Meniu Search
x

O şoferiţă a făcut prăpăd în centrul Bucureştiului. Doi pietoni au fost loviți pe trotuar

O şoferiţă a făcut prăpăd în centrul Capitalei. Nu ar fi acordat prioritate într-o intersecţie şi a intrat in plin într-un alt automobil pe care l-a proiectat pe un trotuar.

de Redactia Observator

la 21.07.2020, 11:12

Vezi și
  • De vină ar fi fost o femeie de 41 de ani.
  • Cei doi tineri răniţi au fost duşi cu ambulanţele la spital.

Rezultatul: cinci maşini avariate şi doi pietoni răniţi grav. Una dintre victime a fost ţinută în braţe şi încurajată de martori să reziste până la sosirea ambulanţe. 

Pe targă a fost dus un bărbat care a avut ghinionul să se afle pe trotuar, în spatele maşinii sale chiar în momentul în care două autoturisme s-au ciocnit în plin centrul capitalei. Una dintre maşinile scăpate de sub control a lovit alte patru parcate. În coliziune au fost loviţi şi tânărul şi soţia sa. 

Era în jurul orei 22.00 când s-a produs accidentul în care cele două victime aproape că au fost strivite între maşinile aruncate una în alta.

De vină ar fi fost o femeie de 41 de ani aflată la volanul autoturismului care n-a acordat prioritate, spun martorii. Cei doi tineri răniţi au fost duşi cu ambulanţele la spital.

Andra Arsintescu, Purtator de Cuvant Brigada Rutiera Bucuresti: Au fost testati conducătorii auto cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0.

Agenţii de la Rutieră fac cercetări pentru a stabilii cu exactitate cine se face vinovat de producerea accidentului.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Evenimente » O şoferiţă a făcut prăpăd în centrul Bucureştiului. Doi pietoni au fost loviți pe trotuar