Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Accident fatal pe DN 2, în Buzău. Un mort şi trei răniţi, după ce o dubă şi o maşină s-au ciocnit (Video)

Tragedie pe o şosea din Buzău. O persoană a murit şi alte trei au fost rănite grav, într-un accident fatal produs pe DN 2, între Urziceni - Buzău, unde o dubă şi un autoturism s-au ciocnit.

de Redactia Observator

la 15.09.2018 , 10:14

Accident fatal pe DN 2, între Buzău şi Urziceni Accident fatal pe DN 2, între Buzău şi Urziceni, după ce o dubă şi o maşină s-au ciocnit - Reporterbuzoian.ro

Tragedie pe o şosea din Buzău. O persoană a murit şi alte trei au fost rănite grav, într-un accident fatal produs pe DN 2, între Urziceni - Buzău, unde o dubă şi un autoturism s-au ciocnit. Traficul a fost blocat complet în urma accidentului.

Accidentul a avut loc sâmbătă dimineaţă, pe DN 2 Urziceni - Buzău, la Caldarușanca, în impactul violent fiind implicate o dubă și o maşină Opel Vectra, transmite Reporter Buzoian.

Din primele informaţii, sunt patru victime, dintre care o persoană încarcerată, pentru preluarea căreia a fost trimis un elicopter SMURD, două persoane conştiente, preluate de SAJ, şi o persoană decedată.

Articolul continuă după reclamă

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Traficul a fost blocat complet în urma accidentului, iar ulterior circulaţia a fost deschisă pe un fir, alternativ, scrie News.ro.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Vă permiteţi să investiţi cel puţin 25 de lei pe zi?
Observator » Evenimente » Accident fatal pe DN 2, în Buzău. Un mort şi trei răniţi, după ce o dubă şi o maşină s-au ciocnit (Video)