Antena Meniu Search
x

Viteză nebună în curbă. Un şofer beat a răsturnat basculanta de 30 de tone, în Buzău. Totul a fost filmat

Accident surprins de camerele de supraveghere, pe un drum judeţean din Buzău. Şoferul unui TIR plin cu balast a pierdut controlul volanului şi s-a răsturnat într-o curbă. Din fericire, nimeni nu s-a aflat în acel moment în calea mastodontului, însă în urmă a lăsat prăpăd.

de Redactia Observator

la 05.04.2019, 09:22

Vezi și

Accident surprins de camerele de supraveghere, pe un drum judeţean din Buzău. Şoferul unui TIR plin cu balast a pierdut controlul volanului şi s-a răsturnat într-o curbă. Din fericire, nimeni nu s-a aflat în acel moment în calea mastodontului, însă în urmă a lăsat prăpăd. A avariat un autoturism de pe marginea drumului, iar cele 30 de tone de balast s-au răsturnat peste un gard şi l-au distrus. Poliţiştii au avut surpriza să descopere că bărbatul urcase băut bine la volan.

Imaginile arată cum, la ieşire din localitatea Săpoca, într-o curbă, TIR-ul trece pe lângă alt camion, dar şoferul nu-l mai poate stăpâni şi se răstoarnă într-un nor de praf, pe partea dreaptă a drumului. Un autoturism parcat în faţa unei curţi este lovit din spate şi aruncat 15 metri, iar încărcătura se răstoarnă peste gardul unei gospodării

Omul a ieşit repede afară să vadă ce s-a întâmplat. La fel şi alţi localnicii care au auzit bubuitura. Oamenii spun că şoferul mergea cu viteză mare.

Poliţiştii au descoperit însă altceva. În urma testării cu aparatul etilotest, rezultatul a fost pozitiv.

Agenţii au avut surpriza să vadă ca bărbatul avea o alcoolemie de 1,44 în aerul expirat şi i-au întocmit dosar penal. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » Viteză nebună în curbă. Un şofer beat a răsturnat basculanta de 30 de tone, în Buzău. Totul a fost filmat