Antena Meniu Search
x

Cum s-a întâmplat accidentul în care colonelul Deatcu a ucis-o pe trecere pe Aurelia, o tânăra mămică din Tâncăbeşti (Video)

Un accident teribil s-a produs la Tâncăbeşti, pe o trecere de pieton din localitate. Aurelia, o tânără mămică, a fost spulberată de maşina unui colonel.

Cum s-a întâmplat accidentul în care colonelul Deatcu a ucis-o pe trecere pe Aurelia, o tânăra mămică din Tâncăbeşti (Video)

Un accident teribil s-a produs la Tâncăbeşti, pe o trecere de pieton din localitate. Aurelia, o tânără mămică din localitate, a fost spulberată de maşina condusă de colonelul Silviu Deatcu, şeful SRI Prahova.

Tânăra a fost proiectată de maşină pe şosea, în timp ce traversa regulamentar strada, iar angajatul Serviciului Român de Informaţii, care, potrivit unor surse, se afla chiar la volanul maşinii de serviciu, a fost descoperit de poliţişti ca fiind într-o avansată stare de ebrietate.  

Aurelia avea 35 de ani şi o întreagă viaţă înainte. Era căsătorită şi mama unei fetiţe de 4 ani şi jumătate. Astăzi, ar fi trebuit să meargă la serbarea micuţei.

Pe acelaşi subiect

Înainte de producerea accidentului, Aurelia făcea naveta în alt oraş şi tocmai coborâse dintr-un microbuz. De regulă, în staţie o aştepta soţul ei, însă de această dată barbatul nu ar fi plecat la timp de acasă, din cauza traficului foarte intens. Văzând că nu mai vine şi pentru că soţia sa nici nu mai răspundea la telefon, s-a urcat în maşină şi s-a dus spre locul de unde o lua de obicei. Pe drum, a observat că circulaţia era blocată din cauza unui accident. Abia când a ajuns la faţa locului, şi-a dat seama că era vorba despre soţia lui.

Potrivit unor surse din anchetă, colonelul Deatcu nu ar fi dat o declaraţie completă pentru ce s-a întâmplat, fiind în stare de şoc în urma accidentului. 

Tatăl Aureliei a leşinat când a aflat că fiica lui a murit

Cu lacrimi în ochi, socrul tinerei spune că nora lui se întorcea de la muncă în momentul în care s-a produs tragedia. Coborâse din maxi-taxi şi vorbea cu el la telefon. Puneau la punct ultimele detalii legate de serbarea fetiţei. Bărbatul susţine că Aurelia traversa doar pe zebră şi că a fost ultima persoană cu care a vorbit tânăra. Imediat după ce a închis, s-a produs accidentul.

În cauză s-a deschis dosar penal, iar poliţiştii continuă cercetările, pentru a stabili exact motivele care au dus la producerea tragediei. Şeful SRI Prahova, cercetat pentru ucidere din culpă şi conducere sub influenţa alcoolului, şi-a dat demisia.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Obişnuiţi să reciclaţi medicamentele expirate?

Observator » Evenimente » Cum s-a întâmplat accidentul în care colonelul Deatcu a ucis-o pe trecere pe Aurelia, o tânăra mămică din Tâncăbeşti (Video)