Antena Meniu Search
x

Tatăl tinerei ucise de şeful SRI Prahova a leşinat când a aflat că i-a murit fata. Aurelia avea 35 de ani şi era mama unei fetiţe de câţiva anişori (Video)

Dramă fără margini în familia fetei ucise de şeful SRI Prahova. Tragedia s-a produs ieri seară, în localitatea ilfoveană Tâncăbeşti.

Tatăl tinerei ucise de şeful SRI Prahova a leşinat când a aflat că i-a murit fata. Aurelia avea 35 de ani şi era mama unei fetiţe de câţiva anişori (Video) - Observator

Dramă fără margini în familia fetei ucise de şeful SRI Prahova. Tragedia s-a produs ieri seară, în localitatea ilfoveană Tâncăbeşti.

Tânăra a fost călcată de maşină în timp ce traversa strada, angajatul Serviciului Român de Informaţii fiind într-o avansată stare de ebrietate.   

Aurelia avea 35 de ani şi o întreagă viaţă înainte. Era căsătorită şi mama unei fetiţe de 4 ani şi jumătate. Astăzi, trebuia să meargă la serbarea micuţei.

Tatăl Aureliei a leşinat când a aflat că fiica lui a murit.

Spune că vestea tragică i-a dat-o chiar ginerele lui.

Cu lacrimi în ochi, socrul tinerei spune că nora lui se întorcea de la muncă în momentul în care s-a produs tragedia. Coborâse din maxi-taxi şi vorbea cu el la telefon. Puneau la punct ultimele detalii legate de serbarea fetiţei. Bărbatul susţine că Aurelia traversa doar pe zebră şi că a fost ultima persoană cu care a vorbit tânăra. Imediat după ce a închis, s-a produs accidentul.

Reamintim că accidentul mortal produs de şeful SRI Prahova a avut loc aseară, în jurul orelor 18:00, pe raza localității Tâncăbești, din județul Ilfov. 

Potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Ilfov, angajatul SRI avea o alcoolemie de de 0,43 ml/l alcool pur în aerul expirat, fiind cercetat în stare de libertate pentru ucidere din culpă și conducere sub influența băuturilor alcolice.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Evenimente » Tatăl tinerei ucise de şeful SRI Prahova a leşinat când a aflat că i-a murit fata. Aurelia avea 35 de ani şi era mama unei fetiţe de câţiva anişori (Video)