Antena Meniu Search
x

Accidentul mortal din Tâncăbeşti, comis chiar de şeful SRI Prahova! Bărbatul s-a urcat beat la volan şi a ucis o tânără de 35 de ani

Un ofiţer SRI este cercetat după ce, aflându-se sub influenţa alcoolului, a provocat un accident rutier mortal, în localitatea ilfoveană Tâncăbeşti.

Update ora 9:23 - Autorul accidentului mortal de aseară, de pe DN 1, este chiar șeful SRI Prahova. Bărbatul avea o alcoolemie de 0,43 când a lovit mortal o femeie de 35 de ani în localitatea ilfoveană Tâncăbești.

Ştirea iniţială:

Un ofiţer SRI este cercetat după ce, aflându-se sub influenţa alcoolului, a provocat un accident rutier mortal, în localitatea ilfoveană Tâncăbeşti.

Accidentul s-a produs luni, în jurul orei 18:00, când bărbatul venea cu maşina dinspre Ploieşti, îndreptându-se către Bucureşti.

El a lovit o femeie care traversa strada, nefiind clar încă dacă aceasta traversa chiar pe trecerea de pietoni sau era în apropierea trecerii. În urma accidentului femeia a decedat.

Surse judiciare, citate de news.ro, afirmă că angajatul SRI avea o alcoolemie de 0,43 mg/l de alcool pur în aerul expirat.

Acestuia i-a fost deschis dosar penal pentru ucidere din culpă şi conducerea unui vehicul sub influenţa băuturilor alcoolice.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Evenimente » Accidentul mortal din Tâncăbeşti, comis chiar de şeful SRI Prahova! Bărbatul s-a urcat beat la volan şi a ucis o tânără de 35 de ani