Antena Meniu Search
x

Accident mortal la Cuca, Galați, provocat de un tânăr de 22 ani, băut. Un om a murit, doi sunt răniți. Imagini dramatice

Un accident grav s-a produs, sâmbătă, pe DN24D, în comuna Cuca din judeţul Galaţi, unde două mașini s-au ciocnit violent.

Un accident grav s-a produs, sâmbătă, pe DN24D, în comuna Cuca din judeţul Galaţi, unde două mașini s-au ciocnit violent.

Potrivit primelor informații, un șofer de 22 de ani, băut, a pierdut controlul volanului şi a intrat pe contrasens, izbindu-se de o altă mașină.

În urma impactului, un bărbat de 50 de ani din mașina condusă de tânărul băut a fost proiectat pe geam, el nemaiputând fi salvat de medici.

O femeie din maşina lovită a fost rănită, la fel și șoferul de 22 de ani care s-a urcat băut la volan.â

Pe acelaşi subiect

La locul accidentului au intervenit echipaje ale SAJ, dar a fost cheat în sprijin și elicopterul SMURD.

"Am intervenit pentru un accident de circulație cu trei victime. Era vorba despre o femeie de 51 de ani cu traumatisme, contuzie de coloană toracică lombară, un bărbat de 22 de ani cu traumatisme de membru inferior și alte contuzii. Din păcate, a treia victimă, am înțeles că era pasagerul de dreapta, un bărbat de în jur de 50 de ani, a intrat în stop cardiorespirator în urma multiplelor traumatisme suferite și deși s-a trecut la resuscitarea sa nu s-a mai putut face nimic", a precizat medicul Mihai Polinschi, director SAJ Galați.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Evenimente » Accident mortal la Cuca, Galați, provocat de un tânăr de 22 ani, băut. Un om a murit, doi sunt răniți. Imagini dramatice