Antena Meniu Search
x

ACCIDENT CUMPLIT în Botoşani! O maşină plină cu butelii a LOVIT MORTAL un bicilist, la Prăjeni! S-a stins în braţele medicilor (IMAGINI DRAMATICE)

Accident groaznic, în această dimineaţă, la Prăjeni, judeţul Botoşani. Un bărbat de 57 de ani a murit în braţele cadrelor medicale după ce a fost izbit puternic de o maşină încărcată cu butelii.

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 03.08.2017, 10:56

Accident groaznic, în această dimineaţă, la Prăjeni, judeţul Botoşani. Un bărbat de 57 de ani a murit în braţele cadrelor medicale după ce a fost izbit puternic de o maşină încărcată cu butelii.

Bărbatul, Constantin R., de 57 de ani, circula pe bicicletă pe drumul judeţean 282 Flămânzi- Iaşi, care traversează comuna. Din spate, pe acelaşi sens, se deplasa o autoutilitară încărcată cu butelii, al cărei şofer, Ioan M., de 42 de ani, din Botoşani, l-a claxonat pe biciclist în momentul în care s-a angajat în depăşire.

Biciclistul însă a virat brusc stânga, încercând să intre în curtea locuinţei fiului său, fiind izbit în plin de autoutilitară şi aruncat câţiva metri în aer, lovindu-se puternic de asfalt.

Pe acelaşi subiect

Şoferul maşinii a tras şi el repede stânga de volan, aceasta ajungând în şanţ, rupând un cap de pod şi oprindu-se într-un alt cap de pod, potrivit stiri.botosani.ro.

Solicitate de urgenţă la locul accidentului, cadrele medicale de la Ambulanţă nu au mai avut ce face, traumatismele suferite de biciclist nedându-i nicio şansă de supravieţuire. Poliţiştii au declanşat o anchetă, şoferul autoutilitarei fiind cercetat pentru ucidere din culpă.

La faţa locului vor ajunge în scurt timp şi pompierii pentru a asigura zona, dată fiind încărcătura autoutilitarei.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Evenimente » ACCIDENT CUMPLIT în Botoşani! O maşină plină cu butelii a LOVIT MORTAL un bicilist, la Prăjeni! S-a stins în braţele medicilor (IMAGINI DRAMATICE)