Antena Meniu Search
x

Accident cumplit în judeţul Sibiu. Fetiță de 8 ani în comă, după ce a fost lovită grav de o maşină pe trecerea de pietoni

Accident grav în judeţul Sibiu. O fetiță în vârstă de 8 ani a fost lovită de o mașină pe DN14, în Slimnic, în timp ce traversa strada pe trecerea de pietoni. Copila a intrat în comă şi a fost dusă de urgenţă la spital.

de Redactia Observator

la 16.03.2024, 14:59

Fetiță de 8 ani în comă, după ce a fost lovită de o mașină pe trecerea de pietoni
Fetiță de 8 ani în comă, după ce a fost lovită de o mașină pe trecerea de pietoni

"Polițiștii rutieri intervin la un accident produs pe DN 14, în localitatea Slimnic. Din cercetările preliminare efectuate a rezultat că, în timp ce conducea un autoturism spre Sibiu, un bărbat în vârstă de 55 de ani, din Loamneș, a lovit o fetiță în vârstă de 8 ani, aflată pe trecerea pentru pietoni", transmite IPJ Sibiu, potrivit Mediafax.

Serviciul de Ambulanță Județean Sibiu arată că echipajul sosit la fața locului a asistat medical fetița până la sosirea echipajului cu medic.

Copila a fost lovită grav la cap şi a intrat în comă

"Victima a prezentat un traumatism cranian sever. Echiapajul SAJ a transportat la CPU Luther victima care se afla în comă", transmite SAJ Sibiu. Polițiștii Serviciului Rutier Sibiu continuă cercetările în vederea stabilirii tuturor circumstanțelor producerii acestui eveniment.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 3 voturi
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Evenimente » Accident cumplit în judeţul Sibiu. Fetiță de 8 ani în comă, după ce a fost lovită grav de o maşină pe trecerea de pietoni