Antena Meniu Search
x

Curs valutar

ACCIDENT GRAV pe DN15! Un MORT şi cinci RĂNIŢI, după ce un șofer a intrat brusc pe contrasens (IMAGINI DRAMATICE)

de Redactia Observator

la 31.05.2017 , 13:53

Update ora 13:32 - O persoană a murit şi cinci au fost rănite, dintre care trei grav, în urma tamponării frontale dintre două autoturisme ce a avut loc pe DN 15, în localitatea Dumbrăvioara.

"În urma coliziunii dintre cele două maşini au rezultat mai multe victime: un cod negru, trei cod roşu şi doi cod galben. Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă 'Horea' al Judeţului Mureş a trimis la faţa locului o autospecială cu apă şi spumă, două autospeciale de transport personal şi victime multiple (ATPVM), câteva ambulanţe şi grupa operativă", a declarat, pentru Agerpres, căpitanul Cristian Virag, purtătorul de cuvânt al ISU Mureş.

Ştirea iniţială:

Articolul continuă după reclamă

Opt persoane au fost rănite, dintre care patru sunt încarcerate, în urma unei tamponări frontale între două autoturisme, care a avut loc azi, pe DN 15, în localitatea Dumbrăvioara. Potrivit presei locale, o persoană şi-ar fi pierdut viaţa în accident.​

Pe acelaşi subiect

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă 'Horea' al judeţului Mureş a trimis la faţa locului o autospecială cu apă şi spumă, două autospeciale de transport personal şi victime multiple (ATPVM), câteva ambulanţe şi grupa operativă. 

Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Mureş a precizat că unul dintre autoturisme a intrat brusc pe contrasens şi s-a tamponat frontal cu un alt autoturism, nefiind exclusă varianta unei probleme medicale survenită în cazul şoferului care a provocat accidentul. 

Deocamdată nu au fost oferite informaţii cu privire la numărul exact de victime şi starea răniţilor. 

Potrivit presei locale, o persoană şi-ar fi pierdut viaţa în accident.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Aţi reuşit să prindeţi fonduri în programul Casa Verde?
Observator » Evenimente » ACCIDENT GRAV pe DN15! Un MORT şi cinci RĂNIŢI, după ce un șofer a intrat brusc pe contrasens (IMAGINI DRAMATICE)