Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Accident teribil în Dâmboviţa, la Moţăieni. Un TIR scăpat de sub control a rupt tot în cale şi s-a înfipt într-o casă (Video)

Pericol de explozie în urma unui grav accident rutier la Moţăieni, în Dâmboviţa. Un tânăr de 37 de ani a fost rănit, după ce TIR-ul pe care îl conducea a scăpat de sub control, s-a răsturnat şi a intrat într-o casă.

de Veronica Micu

la 17.02.2020 , 14:46

Pericol de explozie în urma unui grav accident rutier la Moţăieni, în Dâmboviţa. Un tânăr de 37 de ani a fost rănit, după ce TIR-ul pe care îl conducea a scăpat de sub control, s-a răsturnat şi a intrat într-o casă. În drumul lui, mastodontul a distrus o ţeavă de gaze şi a dărâmat un stâlp de electricitate.

Şoferul a fost scos din cabină de un poliţist ajuns la faţa locului, apoi dus la spitalul judeţean din Târgovişte de un echipaj SMURD. 

În urma impactului, casa a fost serios avariată. Din fericire, însă, în momentul accidentului, proprietara se afla într-o bucătărie de vară.

Articolul continuă după reclamă

Femeia a povestit pentru presa locală că a auzit bubuitura la poartă, apoi a văzut ce s-a întâmplat. Casa nu este asigurată, aşa că firma în proprietatea căreia se află TIR-ul va trebui să suporte pagubele. Şoferul abia încărcase camionul cu ciment, în oraşul Fieni, şi plecase în cursă.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Poliţiştii au deschis o anchetă în acest, urmând să stabilească din ce cauză a avut loc accidentul.

Veronica Micu Like

Absolventă a Şcolii Superioare de Jurnalism (SSJ). A început la "Gardianul", ca reporter de investigaţii, apoi s-a alăturat echipei "Jurnalul Naţional", unde a scris mai bine de 11 ani. A urmat site-ul miscareaderezistenta.

Întrebarea zilei
Credeţi că autoritățile fac suficient pentru a preveni violențele dintre clanurile interlope din Capitală?
Observator » Evenimente » Accident teribil în Dâmboviţa, la Moţăieni. Un TIR scăpat de sub control a rupt tot în cale şi s-a înfipt într-o casă (Video)