Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Accident fatal în Gorj. Tânăr de 23 de ani mort şi alte 4 victime, după ce maşina lor s-a izbit de un cap de pod

Accident groaznic în Gorj. Un tânăr de 23 de ani a murit şi patru persoane au fost rănite, autoturismul s-a izbit de un cap de pod.

de Redactia Observator

la 05.03.2018 , 10:50

Accident groaznic în Gorj. Un tânăr de 23 de ani a murit şi patru persoane au fost rănite, luni dimineaţă, după ce autoturismul în care se aflau s-a izbit de un cap de pod, pe drumul european 79, în judeţul Gorj. În urma impactului, trei dintre victime au rămas încarcerate, potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Gorj. 

Accidentul rutier din Gorj, în urma căruia un tânăr de 23 de ani a murit, alte patru persoane fiind rănite a avut loc în zona localităţii Drăguţeşti. 

La locul accidentului au ajuns două echipaje pentru descarcerare şi un echipaj SMURD, precum şi patru echipaje din cadrul Serviciului Judeţeam de Ambulanţă, care au găsit cinci persoane rănite, dintre care trei încarcerate. 

Articolul continuă după reclamă

Conform reprezentanţilor ISU Gorj, patru dintre victime  - doi bărbaţi şi două femei - au fost transportate la Unitatea de Primiri Urgente a spitalului din Târgu Jiu, fiind în stare stabillă, iar pentru una s-au aplicat manevre de resuscitare.

Pe acelaşi subiect

Tânărul de 23 de ani nu a răspuns la manevrele medicilor şi a fost declarat decesul, transmite presa locală.

Poliţiştii au demarat o anchetă şi au făcut cercetări la faţa locului pentru a stabili împrejurările în care s-a produs accidentul. 

Sursa: News.ro, igj.ro

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Credeți că scrisul de mână are beneficii care nu pot fi înlocuite de tehnologie?
Observator » Evenimente » Accident fatal în Gorj. Tânăr de 23 de ani mort şi alte 4 victime, după ce maşina lor s-a izbit de un cap de pod