Antena Meniu Search
x

Doi bărbați și-au pierdut viața la ieșirea din Găești, după un accident la 130 km/h

Noapte neagră pe şoselele din România. În Dâmboviţa, doi bărbaţi au murit, după ce şoferul a pierdut controlul maşinii la 130 de kilometri pe oră. Iar în Buzău, un şofer care a adormit a intrat cu platforma în curtea poliţiei. A scăpat cu viaţă, a făcut însă zob maşina de lux pe care voia să o vândă. 

de Redactia Observator

la 08.07.2020, 21:41

Vezi și
  • Două vieți curmate, după un impact devastator
  • Mașina avea 130 km/h în momentul tragediei

Aproape de miezul nopţii o maşină aproape că zboară pe drumul naţional 61, la ieşirea din oraşul Găeşti.

La 131 de kilometri pe oră, şoferul intră în depăşire, pierde controlul asupra volanului şi se izbeşte cu forţă de un stâlp de electricitate.

Impactul este atât de puternic că stâlpul se frânge în două. Minute în şir s-au chinuit pompierii să scoată victimele dintre fiare.

Plt. Adj. Șef Florin Iordache, ISU Dâmboviţa: Au fost găsite trei victime încarcerate. Una dintre victime deja a fost declarată decedată, iar celelalte două au fost preluate de către ambulanță.

Şoferul de doar 20 de ani a murit de loc. Pasagerul din dreapta, un bărbat de 43 de ani, a murit la spital. Singurul supravieţuitor: un adolescent de 14 ani, văr cu şoferul.

Imaginile de pe camerele de supraveghere nu confirmă totuşi spusele martorilor. Cu atât mai mult cu cât niciun alt autoturism nu a fost implicat în accident.

Accident grav și în Buzău

Alt drum, o nouă mostră de teribilism la volan. De-abia se crăpa de ziuă, când un şofer care a condus toată noaptea a adormit la volan, în timp ce traversa o comună din Buzău. A ajuns în şanţ cu tot cu platforma pe care transporta un autoturism de lux pe care plănuia să îl vândă.

Inconştienţa l-a costat pe şofer doar zeci de mii de euro. Şi el şi soţia au răni uşoare. 

Maşinile au distrus gardul Poliţiei din localitate. Şi nu este prima dată când poliţiştii au fost nevoiţi să îl repară. Anul trecut, un şofer a pierdut controlul maşinii, a ieşit de pe şosea şi s-a izbit tot de gardul Poliţiei.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Evenimente » Doi bărbați și-au pierdut viața la ieșirea din Găești, după un accident la 130 km/h