Antena Meniu Search
x

Accident grav in Brasov : un mort si patru raniti

O manevra gresita in trafic a avut urmari grave, pe o sosea din judetul Brasov. Un barbat a murit si alti patru au fost raniti, dupa ce masina in care se aflau a cazut de pe un pod. Soferul a pierdut controlul volanului intr-o curba, iar autoturismul a zburat pur si simplu de pe sosea

Vezi și

Urmele de franare ramase pe carosabil indica faptul ca soferul a intrat cu viteza mult prea mare in curba periculoasa. Masina a derapat cativa metri si a trecut foarte aproape de balustrada de protectie, inainte sa se rastoarne in gol. Sub caroseria puternic deformata, unul dintre cei cinci barbati a suferit lovituri care i-au fost fatale.

Cativa participanti la trafic au vazut autoturismul si au sunat la 112. O ambulanta a ajuns la locul accidentului, unde doua victime aveau nevoie urgenta de ingrijiri medicale. In timp ce ranitii erau transportati la spital, soferul masinii si un pasager, amandoi teferi, au ramas sa le explice politistilor cum s-a intamplat totul.

Conducatorul auto, intr-o curba usoara la stanga, a pierdut controlul autovehicului, parasind partea carosabila, rasturnandu-se in afara acesteia

Cei cinci erai colegi de serviciu şi se îndreptau spre casă. Cel mai probabil, oboseala şi graba l-au determinat pe şofer să meargă cu viteză.

Acesta va fi cercetat penal pentru ucidere din culpa.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Unde vă petreceţi Sfintele Paşti?

Observator » Evenimente » Accident grav in Brasov : un mort si patru raniti